Parduodamas kavos automobilis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodamas kavos automobilis

Sutartinė
ID: 6667568
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 61

Skelbimo aprašas

Parduodamas verslas, kavos automobilis!
Parduodamas kavos automobilis Mercedes Benz A140 su visa reikiama įranga šviežiai kavai gaminti įvairiuose renginiuose, miesto šventese. Automobilio komplektaciją sudaro: Magister profesionalus automatinis dujinis aparatas (veikia nuo dujines irangos bet gali veikiti ir nuo elektros). Automatinis, todel vieno mygtuko paspaudimu galesite greitai gaminti kavą, kas yra labai patogu dalyvaujant renginiuose kur yra daug žmonių. Kavos aparatas yra dviejų paaukštintų grupių, tai leis jums pilti kavą į aukštus puodukus. Galinga profesionali kavamalė sumals kavos pupeles vietoje.
Pranašumas pries visus smart automobilius tai kad šiuo automobilių į renginius galima vykti dviese, nes automobilyje yra 2 sedimos vietos, kas yra labai patogu, taip pat yra užtektinai vietos susikrauti daiktams, nes važiojant į renginius pasikrauni iki lūbų, įpač kai turi didesne pasiula, o patikėkit smart automobiliose kita situacija.
Automobilio TA yra iki 2018 04 20, geros padangos M+S kad nereiketu sukti galvos. Galingas inverteris leis prijungti bet kokia papildoma iranga. Pilnai veikiantis automobilis! Pridesiu staliuką, kedutę, kavos puodukų organaizerį, menių lentą, ir t.t. taip pat suteiksių informaciją apie kavos pupelių tiekėja puikiomis kainomis!
Pasiskambinkit ir pasiteiraukit, tikrai parduodu ne todel kad neimanoma uzsidirbti, yra kitu priežasčių.
Detalesnė informacija telefonu.
Kaina 5500 eur.

tel +37065035684
tel +37069934306

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai