Parduodamas erdvus 2 aukštų namas Žiedo g., Mastaičiuose, Kauno raj.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodamas erdvus 2 aukštų namas Žiedo g., Mastaičiuose, Kauno raj.

195 000 €
ID: 7724655
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 109

Apie

Savivaldybė
Kauno r. sav.
Gyvenvietė
Mastaičių k.
Statybos metai
1995
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
464.00
Sklypo plotas (a)
15.00
Kambarių sk.
8
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Vanduo
Dujos
Elektra
Asfaltuotas privažiavimas
Aptverta teritorija
Plastikiniai langai
Su garažu
Rūsys

Skelbimo aprašas

Norite ryte gerdami kavą savo balkone stebėti žydinčių obelų sodą, tekančią saulę, klausyti čiulbančių paukštelių ramioje aplinkoje ir pabėgti nuo miesto šurmulio, per daug nenutolstant nuo Kauno centro? - jei, taip, ši vieta gali būti jūsų svajonių namai.
Parduodamas erdvus 2 aukštų namas Žiedo g., Mastaičiuose, Kauno raj. Namas 1995 m. statybos, su dviem garažais, kuriuose tilptų net keturi automobiliai, 15 arų sklypas tvarkingas ir pilnai apželdintas. Iki namo asfaltuota apšviesta gatvelė, aptverta teritorija. Į namui priklausančią teritoriją patenkama per automatinius kiemo vartus. Name išvedžiota signalizacija yra internetas. Namo šildymui naudojamas kietas kuras, bet yra galima šildyti skystu kuru. Kieme įvestos dujos, tai yra galimybė panaudoti namo šildymui dujas. Vanduo - iš gręžinio, kanalizacija - miesto.
Labai saugi ir rami kaimynystė, tvarkingi ir solidūs kaimynai. Namas išskirtinis ir jau turintis savo istoriją.
Pirmas aukštas : svetainė su oranžerija, virtuvė su valgomuoju ir du kambariai, kurie gali tapti miegamaisiais ar darbo kambariais. Taip pat vonios ir wc kambarys. Pirmo aukšto plotas - 103 kv. m.
Antras aukštas : svetainė su didele oranžerija, virtuvė su valgomuoju ir keturios patalpos, kurių paskirtytį galima išnaudoti pagal savo poreikius. Aukšte yra vonios / wc kambarys. Antro aukšto plotas - 160 kv. m.
Rusys : yra įrengta pirtis su persirengimo ir poilsio ar pokyliams tinkančiomis patalpomis. Yra ir dar keletas patalpų, kuriose tikrai užteks vietos susidėti įvairiems daiktams. Rusyje įrengta katilinė, yra wc, dušo patalpa. Rusio plotas - 150 kv. m.
Yra galimybė įsigyti dar papildomai 30 a. sklypu, kuriame yra įžuvintas tvenkinys su maudykle, sodas ir miškelis. Kieme pastatyta didelė pavėsinė su židiniu. Aplink namą daug žalios vejos, augmenijos. Yra medinis rąstinis namukas ir du ūkiniai pastatai, galimybė laikyti naminius gyvūnus.
Tarpininkaujame atliekant turto vertinimą, bendradarbiaujame su visais bankais ir unijomis.
Kviečiame apžiūrėti !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai