Parduodamas butas

Parduodamas butas

45 €
ID: 8081603
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6
Parduodamas butas
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Apie

Savivaldybė
Marijampolės m.
Gyvenvietė
Marijampolės m.
Mikrorajonas
Centras
Statybos metai
1989
Aukštų skaičius
5
Aukštas
5
Plotas (kv.m.)
33
Kambarių skaičius
1
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Su baldais

Skelbimo aprašas

Parduodamas tvarkingas vieno kambario butas su niša,Vytauto g. 56A. Bendras plotas 33,46 kv.m.Namas pastatytas 1989m.Didelė virtuvė - sujunkta su koridoriumi todėl įėjus jauku ir šviesu.Kambarys ir niša sujunktas stumdomomis durimis už kurių yra miegamojo lova,todėl visada atrodys tvarkingas.Balkonas neįstiklintas. WC ir vonia viena patalpa.Butas kampinis,bet labai šiltas,nes apšildinta lauko siena,lubos išklotos OSB plokšte,lygios.pakeistas vamzdynas ir elektros instaliacija. Parduodamas su visais baldais.ir buitine technika. Namas priklauso bendrijai. Mokesčiai nedideli - žiemą buvo ne daugiau 130 € (viską susumavus).
Butui priklauso 4,05 m² rūsys. Didelis pliusas - erdvi, tvarkinga, subraižytom linijom automobilių aikštelė. Parkavimas abiejose namo pusėse, šiuo metu vykdomi darbai dėl aikštelės praplėtimo. Svarstoma dėl namo renovacijos.
Puiki vieta miesto atžvilgiu. Kelių šimtų metrų atstumu pasieksite maisto prekių parduotuves,mokyklą,viešojo transporto stoteles ar bažnyčią. Netoliese parkas kuriame įrengta vaikų žaidimo aikštelės, kur galėsite vakarais stebėti žaidžiančius savo vaikus,praleisti laiką gryname ore. Butas parduodamas tiesiai iš savininkų, be jokių NT agentų. +37065500228
Domina keitimas su priemoka į 2 kambarių butą pirmame aukšte.

Kontaktai

Vardas
Roma Blažienė
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai