Parduodamas automobilis: Skoda Superb, 2008, 2.0

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodamas automobilis: Skoda Superb, 2008, 2.0

6 000 €
ID: 7510041
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 15

Apie

Metai
2008
Variklio tūris
2.0
Galia (kw)
103
Kuro tipas
Dyzelis
Pavarų dėžė
Mechaninė
Kėbulo tipas
Sedanas
Vairo padėtis
Kairėje
Rida (km)
230000
Būklė
Nedaužta
Tikrink automobilio istoriją!

Skelbimo aprašas

KAINA 6000e. Sveiki, parduodamas gausios komplektacijos Skoda Superb 3T 6 pavarų 2008 2L TDI 103 kw. Automobilis iš Prancūzijos ten važinėjo iki 2016 metu ir visada buvo prižiūrimas autorizuotume servise yra visi įrašai. Pirkau sau ir visada važinėjau pats Lietuvoje. Per naudojamo laikotarpį buvo investuota tikrai daug pinigų, auto nebuvo apleistas buvo taisomas laiku ir geromis detalėmis yra išlikę daug sąskaitų iš lietuviškų servisų. Visi filtrai ir tepalai buvo aukščiausiosios rūšies ir keičiami laiku. Paskutiniai atlikti darbai 4-5 mėnesių laikotarpiu:
-Sankabos komplektas naujas pakeistas prieš 2 savaites.
-Smagratis naujas pakeistas prieš 2 savaites.
-Trinkeles stabdžių priekinės.
-Generatoriaus diržas
-Generatoriaus įtempejo guolis.
-Pagrindinio diržo komplektas su vandens siurbliu.
-Pakeistas antifrizas.
-Pusašio sarnyras.
-keisti amortizatoriai.
-aptvarkyta važiuoklė įvairios gumos ir t. t.
-keistas žibinto bi-xeneon blokas.
Salonas gražus odinis smėlio spalvos su medžio apdaila, visos sėdynės idealios išskyrus vairuotojo puses matosi naudojimo žymės tokiai ridai normalu, truputi pasitrynes vairas nuo naudojimo, taciau visa kita salone atrodo puikiai. Automobilis turi kėbulo defektų kurie sunkiai pastebimi tačiau labai skrupulingui žmogui gali užkliūti( jokių rūdžių ir pns tikrai nėra) tai maži pabraizimai ir pns nuo naudojimo per tiek metų. Manau norint turet idelau kėbulą reiktų investuoti 200-250€.(isigijus nauja auto man neliko tokio poreikio tačiau prieš parduodant aptvarkiau visa Mechanika, net sankaba už 700e pakeičiau) Auto galite tikrint kur norite nieko neslėpsiu. Parduodu, nes pradėjau vairuoti naujesni auto su automatine pavarų dėže. Visumoje auto labai patogus ir minkštas ilgesnėse kelionėse, labai talpus daug vietos ir kuro sąnaudos nebaugina, kaip ir minėjau daug kas pakeistas tai savininkui dėl to turėtų ilgai neskaudėti galvos, beveik rimčiausi dalykai pakeisti manau.
Automobilis su bi-xenon žibintais, parktroniku sistema, stoglangiu, šildomom sėdynem priekyje ir gale, tonuoti galiniai langai, auto bagažine, du rakteliai ir dar daugiau privalumų. Visada galite skambinti ir pakalbėti apie auto plačiau, su geru žmogum ir kaina suderesim, atsakau tiek į sms tiek į skambučius. Jūsų patogumui galiu tech praeiti ir anksčiau nėra problemų

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

VIP skelbimai