Parduodamas automobilis: Saab 9-5, 2001, 2.0

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodamas automobilis: Saab 9-5, 2001, 2.0

1 499 €
ID: 7504071
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Apie

Metai
2001
Variklio tūris
2.0
Kuro tipas
Benzinas
Pavarų dėžė
Mechaninė
Kėbulo tipas
Universalas
Vairo padėtis
Kairėje
Rida (km)
252000
Tikrink automobilio istoriją!

Skelbimo aprašas

Parduodamas SAAB'as, kuris per pastaruosius 9mėnesius daugiau tvarkytas negu važinėtas, tačiau mašina buvo tvarkoma ne pardavimui, o sau pačiam. Tačiau susiklostė kaip susiklostė. Nieko nepridirbta, neprimodifikuota ir kitaip neprichaltūrinta, ko nereikia. Lietuvoje pas vieną šeimininką nuo 2015 metų.

Šiek tiek apie mašiną:
Kėbulas kaip 19metų matęs visko, važiuoja tvarkingai kaip ir dera 110KW, valdosi smagiai, labai minkštai važiuoja, komfortiška, visados stengiausi nevažiuoti trumpų atstumtų arba bent įšilti iki darbinės temperatūros, visados leisdavau apšilt prieš važiavimą ir atvėst po važiavimo turbinai. Kėlimo vietos kaulinės, dugnas nesurudijęs, yra keletas paviršutinių rudelių, bet tikrai geros būklės dugnas. Puikiai veikia kruizas, labai praverčia ilgoje kelionėje. Tepalas labai dažnai keistas, taigi grandinė gerai išsilaikius, neskleidžia jokių pašalinių garsų. 2padangų komplektai.

Trumpai apie atliktus darbus:
2kartus restauruota turbina, 3 kartą visiškai viskas perrinkta ( yra nuotrauka ).
Nauja uždegimo ritės kasetė, naujas sankabos komplektas, pakeistos visos variklio pagalvės, visi iki vieno filtrai, dėžės, vairo stiprintuvo, stabdžių skysčiai, per ne pilnus metus aušinimo skystis pakeistas daug sykių keisti tepalai, antifrizas, aptvarkyta važiuoklė, salonas, pakeistas termostatas, perrinkti stabdžių supportai ir kt. smulkūs darbai.
Už detales, remontą buvo sumokėta 1200+ ( yra čekiai ir kada atlikti darbai ).

Defektai:
Mašina lygiai 19metų senumo, taigi kėbulas tikrai matęs ir blogo ir gero, daug nubraižymų, daug ir nusipoliruotų, bet mašina nebuvo nepoliruota. Langas minimaliai prie pačio kampo apačioj įtrūkęs, bet nei važiuoti trukdo, nei trukdė praeiti ne vienus metus technikinę.
Kaip ir daugely SAAB'u ant galinių arkų vienoj pusėj minimalios rūdelės, kitoj šiek tiek stipresnės, bet užteks špakliaus, nieko rimčiau. Galinių valdymo svirčių sailenblokai pagyvenę, tačiau važiavimui įtakos nedaro ir technikinę praėjo, bet prieš kitą jau derėtų pasikeisti ( nėra brangūs, o priėjimas patogus ir nesunkus, taigi nedidelė investicija ).

Pridėsiu šiek tiek šrotinių dalių, gražesnius slenksčius, kurie suteikia gyvumo SAAB'ui ( tik reikia persidažyti ), kokybiškas ir geras žiemines padangas ir kt.

Viskas aprašyta, nuotraukuose matosi gerumai ir blogumai, kad nereikėtų bereikalingai švaistyti laiko pokalbyje telefonu tiek man, tiek jums.
Su rimtu pirkėju, rimtai paderinsim kainą prie mašinos.
Atsakau tiek į skambučius, tiek į žinutes, jeigu neatsiliepsiu parašykit žinutę, perskambinsiu.
860767389

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

VIP skelbimai