Parduodamas automobilis: Mitsubishi ASX, 2019, 1.6

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodamas automobilis: Mitsubishi ASX, 2019, 1.6

12 950 €
ID: 7695915
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 41

Apie

Metai
2019
Variklio tūris
1.6
Galia (kw)
86
Kuro tipas
Benzinas/dujos
Pavarų dėžė
Mechaninė
Kėbulo tipas
Kitas
Rida (km)
69000
Tikrink automobilio istoriją!

Skelbimo aprašas

Karantino metu automobilį galite apžiūrėti tik iš anksto susitarus mūsų aikštelėje adresu Vilnius, Senasis Ukmergės kelias 2, Avižieniai (šalia Avižienių Regitros padalinio). Kontaktinis tel. +370 615 74253Automobilis pirktas ir prižiūrėtas Italijoje. Nupirktas iš Italijos lizingo bendrovės.Tinkamai ir laiku aptarnautas Mitsubishi servise.Galiojanti gamyklinė garantija iki 2022-01 arba 100.000 km.
Automobilis puikios būklės, ekonomiškas ir nebrangus.
Idealus miestui, bet nenuvils ir kelionėje.
Patikimas benzininis variklis. Geresnis pasirinkimas nei dyzelinės versijos, jei automobilis bus daugiau eksploatuojamas mieste.Papildomai sumontuota BRC dujinė įranga.Susitikime, apžiūrėsite automobilį ir įsitikinsite patys. Praktiškai naujas automobilis su galiojančia gamykline garantija.Puiki alternatyva naujam automobiliui. Jokios rizikos.Galima pirkti lizingu per Jūsų pasirinktą lizingo bendrovę. Geros partnerių finansavimo sąlygos SEB banke ir Citadele lizinge:
https://www.seb.lt/privatiems/kreditai-ir-lizingas/lizingas/automobiliu-lizingas
https://www.citadele.lt/lt/privatiems-klientams/lizingas/Pasirūpinsime automobilio perregistravimu.Neturite laiko ar galimybių atvykti apžiūrėti automobilio?
Vilniaus mieste pristatysime automobilį apžiūrai Jūsų nurodytu adresu vos už 15 Eur.Galime pristatyti automobilį apžiūrai į Jūsų miestą nurodytu adresu (taikomas papildomas mokestis).Kaina galutinė, nėra jokių papildomų mokesčių. Į kainą įskaičiuota automobilio registracija.www.GarantiniaiAutomobiliai.ltPAGALBA PARDUODANT JŪSŲ AUTOMOBILĮ
Turite nepriekaištingos būklės automobilį su galiojančia (arba neseniai pasibaigusia) gamykline garantija ir norite jį parduoti?
Mes galime Jums padėti.
Priimame automobilius pardavimui komiso pagrindais arba galime nupirkti Jūsų automobilį nedelsiant.
Profesionalių darbuotojų komanda pasirūpins Jūsų automobilio pardavimu:
Automobilių paruošimas pardavimui
Kokybiškos nuotraukos
Nemokami skelbimai
Didelis klientų srautas
Pardavimas lizingu
Automobilių registracija ir techninė apžiūra
Patogi lokacija naujai įrengtoje aikštelėje VilniujeNorite pirkti iš mūsų automobilį, bet nežinote kaip greitai ir efektyviai parduoti savo seną automobilį? Kreipkitės, mes Jums padėsime.D75

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

VIP skelbimai