Parduodamas automobilis: Mercedes Benz C350, 2014, 3.5

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodamas automobilis: Mercedes Benz C350, 2014, 3.5

14 000 €
ID: 7287222
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Apie

Metai
2014
Variklio tūris
3.5
Galia (kw)
225
Kuro tipas
Benzinas
Pavarų dėžė
Automatinė
Kėbulo tipas
Sedanas
Vairo padėtis
Kairėje
Rida (km)
36700
Būklė
Nedaužta
Tikrink automobilio istoriją!

Skelbimo aprašas

Mercedes benz C300, 4matic, Sport AMG paketas.2014 metų gamybos. Nuriedėjas tik 37000 kilometrų, yra tai tvirtinantys dokumentai. Automobilis praktiškai naujas, kėbulas ir salonas atitinka kilometražą idealiame stovyje.
7-G-TRONIC pavarų dėžė, prisitaikanti prie vairuotojo vairavimo stiliaus -
( SPORT - ECO ) rėžimai. (ECO rėžimas: labai patogus mieste, stabtelėjus prie šviesaforo automobilis automatiškai užgesta, atleidus stabdžio pedalą automobilis automatiškai užsikuria, tai leidžia tausoti gamtą bei kuro sanaudas.)
Galingas 3.5l variklis V6 (225kw) spustelėius stipriau akseleratorių automobilis suriaumoja ( AMG išmetimo sistema) ir pasileidžia į priekį. Kuro sanaudos mieste apie 11-12 l. priklauso nuo vairavimo stiliaus. Auto atitinka EURO 6 standartus.
Komplektacija - Odinis šildomas salonas, pilnai valdomas elektra. Multifikacinis vairas, su balso kontrole EN-kalba. Multimedija NTG4.5 ( 7 logic garso sistema )
puikiai suderinamas su android ar ios, laisvų rankų sistema, AUX, USB, SD, CD, BLUETOOTH. Juodos lubos, su stoglangiu. Galinė parkavimo kamera. Guminiai ir medžiaginiai kilimėliai. Žieminių ir vasarinių padangų komplektas.

Automobilis idealiame stovyje ! nereikalingos jokios papildomos investicijos. Skambinkit, rašykit, pasistengsiu atsakyti į visus jums dominančius klausimus.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

VIP skelbimai