Parduodamas automobilis: Honda Civic, 1994, 1.5

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodamas automobilis: Honda Civic, 1994, 1.5

500 €
ID: 7531213
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 18

Apie

Metai
1994
Variklio tūris
1.5
Kuro tipas
Benzinas
Pavarų dėžė
Mechaninė
Kėbulo tipas
Sedanas
Vairo padėtis
Kairėje
Rida (km)
315000
Būklė
Nedaužta
Tikrink automobilio istoriją!

Skelbimo aprašas

Trumpai:
Kuriasi/važiuoja/stabdo. TA iki 2021-06. Su geromis Kumho žieminėmis padangomis. Muzika groja, telefonas prisijungia. Langai/stoglangis/veidrodėliai elektriniai ir veikia. Į komplektaciją neįeina slenksčiai, atsivežti savo. Jei reikia vienaragio su tvarkingu kėbulu – pabandykit rašyti laišką Kalėdų seneliui.
Detaliau:
Variklis gyvas, mėlyno dūmo nėra/tepalų nedegina. Kuriasi lengvai šiltas/šaltas. Kaip priklauso klasikai yra slapukas. Neseniai supilti sintetiniai Maxima tepalai. Antyfryzas su tepalais nesantykiauja, niekur jokių košių nėra. Variklis baisiai neapsitepalavęs.
Pakaba:
Ne ledinė, bet dar nieko baisaus. Mieste jokių pašalinių garsų negirdėti. Važiuojant žvyrkeliu jau kiek liūdniau. Rankinis laiko, granatos netraška.
Kėbulas:
Tikrai ne ledinis. Priekinis kapotas taivanas, dailiai pasidengęs paviršutinėmis rūdimis. Rat style klasika. Buferiai mate “bankių” ir padažinėti. Galinės arkos kadaise taisytos, tad šiuo metu dar labai neblogai išrodo. Slenksčių nėra, bet pats dugnas atrodo dailus, be skylių. Pakabos tvirtinimo taškai gyvi. Kėlimo taškai gyvi ir mašina ramiai galima kelti. Vairuotojo durys liūdnos būklės, tad lipdukais bandyta kiek jas pralinksminti.
Elektra/salonas:
Kaip prie e46 skelbimo rašo – gera komplektacija: elektriniai langai, veidrodėliai, stoglangis. Viskas veikia. Yra centrinis, bet tik raktu. Pioneer magelis su AUX, tad galima jungt telefoną ir neklausyti Marijos radijo. Jei ką, galiu damesti Bluetooth imtuvą, tai išvis, kaip naujoj mašinoj sėdėsit. Deja, priekinės sėdynės jau gerokai pasėdėtos. Bet dar metalas užpakalio nespaudžia. Šiaip, salonas gana tvarkingas su maloniu seno automobilio kvapu.
Ramdom:
Prie mašinos galiu pridėti 4(!) neišpakuotus oro gaiviklius. Penktas jau kaba bagažinėj. Taip pat galima aptarti originalių Sparco diržo paminkštinimų palikimą automobilyje.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

VIP skelbimai