Parduodamas automobilis: Chevrolet Volt, 2017, 1.4

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodamas automobilis: Chevrolet Volt, 2017, 1.4

13 500 €
ID: 7246092
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 17

Apie

Metai
2017
Variklio tūris
1.4
Galia (kw)
111
Kuro tipas
Elektra
Pavarų dėžė
Automatinė
Kėbulo tipas
Hečbekas
Vairo padėtis
Kairėje
Rida (km)
142600
Būklė
Nedaužta
Tikrink automobilio istoriją!

Skelbimo aprašas

Automobilis pirktas JAV iš patikimos draudimo kompanijos. Visa automobilio istorija žinoma. Jokių paslėptų defektų ar skendimo. Klientui pageidaujant galime parvezti bet koki Jus dominanti automobili.
Lietuvoje bus apie spalio pradzia. Galima rezervacija.
www.luxexclusivecars.com

Automobilyje įrengta Bose audio aparatūra, yra šildomos priekinės sėdynės, odinis baltai juodas salonas, Bluetooth laisvų rankų įranga, liečiamas ekranas, apynaujės M+S universalios padangos.Tai geriausias šiuo metu gaminamas hibridas, vasarą vien elektra nuvažiuoja iki 100 km, pasistengus ir 120 km, žiemą apie 50-80 km.
Nuvažiuojamas atstumas priklauso nuo važiavimo stiliaus, oro temperatūros, baterijos temperatūros, oro pasipriešinimo. Pasibaigus akumuliatoriaus ikrovai, automatiškai įsijungia benzininis variklis, kuris toliau krauna akumuliatorius ir atomobilis važiuoja varomas elektros varikliu. Tokiu budu bendrai galima nuvažiuoti apie 500 km, bendra kuro išeiga gaunasi apie 2 l/100 km.

Baterija 18,4 kW. Pilnai pakarauti bateriją užtrunka - 4,5 val.

Pažymėtose gatvėse galima važiuoti A juosta. Taip pat nemokamos viešojo įkrovimo stotelės

Tai puikus pasirinkimas tiems, kas dar abejoja pilnai elektriniais automobiliais. Su šiuo hibridu mieste pilnai pakanks baterijos, kad važiuoti tik elektra, o užmiestyje nereikės sukti galvos dėl baterijos įkrovimo.

Carfax istorija: registruotas New Jersyje, vienas šeimininkas, reguliarus serviso aptarnavimas ir tepalų keitimas, neseniai pakeisti oro filtrai, nera užfiksuotas nei vienas eismo įvykis.

Rida šių automobilių baterijoms neturi tiek daug įtakos, kaip būtų galima numanyti. Vienu ikrovimu tik elektra nuvažiuoja 50-60 km , palankiom sąlygom ir viršija 60 km. JAV svetainėse yra automobilių su ~500 000 km ridom ir didesnėm be baterijų keitimo. Taip yra dėl pažangios šių Chevrolet baterijų technologijos ir gero aušinimo. Aušinama yra baterija ir jos elektroniniai komponentai specialiu Dex-Cool aušinimo skysčiu, tuo Chevrolet Volt yra pažangesnis ir už naujausią 2019 metų Nissan Leaf (vis dar aušinamas tik oru).
Volt automobilio salone įsiviešpataus ausyse spengianti tyla – tiesiog jokio garso! Norint tuo patikėti, šią neįtikėtinai tyliai dirbančio variklio teikiamą ramybę reikia patirti. Be to, vien elektra varomas automobilis ypač sklandžiai rieda į aplinką neišskirdamas nė gramo teršalų. Tiesą sakant, tai tikra ramybės oazė.

Pagal užsakymus vežame naudotus ir naujus automobilius iš JAV, Korejos, Japonijos.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

VIP skelbimai