Parduodamas automobilis: BMW 318, 1998, 1.7

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodamas automobilis: BMW 318, 1998, 1.7

2 500 €
ID: 7503376
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Apie

Metai
1998
Variklio tūris
1.7
Kuro tipas
Dyzelis
Pavarų dėžė
Mechaninė
Kėbulo tipas
Universalas
Vairo padėtis
Kairėje
Tikrink automobilio istoriją!

Skelbimo aprašas

Variklis M57D30 135kw iš e39.
Automobilis apie 6 metus eksploatuojamas su pakeistu 3,0 135kw varikliu. Pakeista naujesnio tipo 160kw turbina su vakuuminiu valdymu. Programiškai variklio valdyme nekeista niekas. 2,5tds dežė ir reduktorius. Didesni stabdžiai priekyje.
Važiuoklė: priekiniai amortizatoriai reguliuojamo aukščio ir kietumo Maxspeedingrods firmos koilai. Gale bilstein originalūs amortizatoriai, su iš koilu komplekto spyruoklėm. Visa kita standartas, pagal poreikį keistas naujomis dalimis.
Originalūs R17 skirtingų pločių Style 39 nelankstyti, nevirinti, minimaliai pabraižyti ratlankiai, su ~70proc. padangų likučiu. Taip pat žieminiai skardiniai R15 ratlankiai su ~50proc. padangų likučiu.
Išorės apdaila sudėta M, visos dalys originalios, ne stiklo pluoštas. M priekinis, galinis bamperiai, M veidrodėliai (el. šildomi), M moldingai.
Salonas odinis, šildomas. Oro kondicionierius. Juodos lubos, dviejų zonų klimato kontrolė su veikiančiu AC. 4 airbag komplektacija. 4 el. langai. Porankis. Bagažinės užuolaida. CD43 magnetola su išvestomis Aux ir sub jungtimis. M vairas, M bėgių perjungimo svirtis.
Viskas automobilyje funkcionuoja.
Automobilis ne naujas todėl neišvengiamai yra naudojimo požymių.
Automobilio kėbulas turi rudžių (slenksčiai, durelės, sparnai).
Automobilis naudojamas kasdien.
Yra nuimamas kablys, su rakteliu.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

VIP skelbimai