Parduodama medinio namo dalis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodama medinio namo dalis

15 500 €
ID: 6844752
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 13

Apie

Savivaldybė
Tauragės r. sav.
Gyvenvietė
Tauragės m.
Statybos metai
1936
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
60.00
Sklypo plotas (a)
3.00
Kambarių sk.
3
Statybos tipas
Rąstinis
Šildymas
Kietu kuru
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Vanduo
Elektra
Aptverta teritorija
Rūsys
Ūkinis pastatas

Skelbimo aprašas

Parduodama 1934m.3kambarių medinio namo dalis netoli miesto centro.Namui priklauso 3a.sklypas,kūrenamas kietu kuru, vandentiekis ir kanalizacija vietinė,yra ūkinis pastatas,grindys,langai,durys medinės,sienos tapetai.Šiltas ir jaukus būstas.
Namas ypatingas tuo, kad suteikia galimybę apsigyventi netoli miesto centro ir tuo pačiu džiaugtis aplink supančia augalija, puikiai sutvarkytu greta esančiu parku, vos už keliasdešimt metrų vingiuojančia upe "Jūra". Šis namas idealus variantas tiek mėgstantiems gamtos teikiamą ramybę, tiek propaguojantiems aktyvų gyvenimo būdą - netoliese nutiestas pėsčiųjų takas "Jūros" krantine, ideali vieta pasivaikščiojimams, bėgiojimui ir važinėjimuisi dviračiu. Naktį, visos šalia esančios gatvės itin gerai apšviestos, o tai suteikia dar didesnį jaukumo ir saugumo jausmą. Svarbu ir tai, kad visos gretimos gatvės naujai sutvarkytos. Netoliese įsikūręs vaikų darželis, "Versmės" gimnazija, įvairios valstybinės institucijos,parduotuvės.


Nerandate būsto?Kreipkitės,mes visada rasime ką Jums pasiūlyti.
Norite parduoti nekilnojamą turtą? Skambinkite.NEMOKAMAI: konsultuojame,nustatome Jūsų objekto rinkos kainą, sutvarkome popierius pardavimui.

Pagarbiai
UAB"ADOMAX"
NT brokeris Indrius Palubeckas
Tel.8 628 52300

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai