Parduodama Lietuvos tautinio sukilimo metu pastatyto namo dalis !!!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Parduodama Lietuvos tautinio sukilimo metu pastatyto namo dalis !!!

66 000 €
ID: 6816923
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Aleksotas
Statybos metai
1929
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
53.00
Sklypo plotas (a)
1.00
Kambarių sk.
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Dujinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Vanduo
Dujos
Elektra
Asfaltuotas privažiavimas
Aptverta teritorija
Šildomos grindys
Su garažu
Rūsys

Skelbimo aprašas

Kaune, Aleksote, Technikumo g. parduodama 53,51 kv. m. pusė pilnai įrengto namo. 1905 m. Lietuvos tautinio sukilimo metu statyto mūrinio namo parduodama dalis, prilygsta, šiuo metu labai populiarių kotedžų statybos projektui. Namas nėra įtrauktas į paveldo sąrašus. Tame laikotarpyje buvo mūrinių namų statybos pradžia, tad šio senovinio namo sienos- storos. Tačiau, namo šeimininkai papildomai apšiltino sienas iš lauko pusės 15 cm. eko vata ir nutinkavo. šiai namo daliai priklauso atskira mansardos dalis, tad yra galimybė prasiplėsti gyvenamąją erdvę. Sudėti plastikiniai langai. Butas šildomas nauju, rugsėjo mėnesį, pastatytu dujiniu katilu, su atskiru termoreguliatoriumi. Koridoriaus ir dušo patalpų grindys šildomos, išklotos plytelėmis. WC patalpa- atskira.
3-jų kambarių ( svetainė 13,33 kv. m., miegamasis 11,13 kv. m. ir kambarys 9,41 kv. m.)
namo dalis labai jauki. Kiekvienam kambary – po du langus, tad labai šviesu.
Virtuvė- 5,66 kv. m. Prieškambaris- 7,3 kv. m. Kambarių sienos- dažytos, grindys- parketas ir laminuotos grindjuostės. Naujai pakeisti vamzdynai, el. instaliacija. Visos miesto komunikacijos. Šiam būstui priklauso 1,5 a. žemės sklypelis, kuriame auga daržovės. Pačią aplinka sunku aprašyti, nes tai reikia pamatyti. Kiemas, nors ir bendras, bet labai didelis, erdvus ir išasfaltuotas. Yra vaismedžių sodas, kiemo aplinka puoselėja draugiškai visi kaimynai. Teritorija aptverta, privažiavimas prie namo išasfaltuotas. Galima šią teritoriją pavadinti – nedideliu atskiru kvartalu, kur nebaisu išleisti į kiemą mažus vaikus. Kaimynai labai tvarkingi, draugiški.
Prie namo dalies pastatyta jauki tik šiam butui skirta pavėsinė. Greta namo- šiam būstui priklausantis garažas vienam automobiliui, su duobe ir metalinėmis durimis. Iš kitos garažo pusės- 2 sandėliukai.
Laukiame gerų kaimynų!!!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai