PAPRASČIAUSIA ATVIRKŠTINIO OSMOSO SISTEMA RO2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

PAPRASČIAUSIA ATVIRKŠTINIO OSMOSO SISTEMA RO2

54,99 €
ID: 7266645
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 13

Skelbimo aprašas

Tikriausia pigiausias variantas turėti švarų vandenį. Puikus sprendimas, jei virtuvėje mažai erdvės ar neįmanoma sumontuoti tradicinės stacionarios osmosinės sistemos.

Paprastumas ir efektyvumas - pagrindinis šio įrenginio šūkis.

Papildomas privalumas - paprastas montavimas, nereikia gręžti skylių virtuvėje ar kriauklėje, atlikti hidraulinių darbų.

RO2 sistema idealus sprendimas, jei nuomojate butą ar dažnai persikeliate. Įrenginys užima mažai vietos - reikalingas paviršius tik 33 x 8 cm!

Dėl to, kad sistemą paprasta surinkti, ji yra kompaktiška, užima mažai vietos, galima ją pasiimti su savimi keliaujant. Nuo šiol jums nereikės gerti nešvaraus vandens!

SISTEMOS DALYS

1. GW-GAC-L25 didelio efektyvumo anglies filtras
2. Osmosinė
3. Linijinis anglies filtras GW-CCA-L2

RO2 sistema tiekiama kaip komplektas, sumontuotas ir paruoštas greitai pakeisti kasetes. Kartu su eksploatavimo instrukcija, chromuotu vandens maišytuvu, prijungimo žarnelėmis (1,5 m), žarnelėmis užterštam vandeniui (1,0 m) ir srauto ribotuvu. 75 GPD membrana (talpa iki 280 litrų per dieną - priklausomai nuo tiekiamo vandens slėgio, temperatūros ir druskingumo).

MONTAVIMAS

Standartizacijos dėka, šioje sistemoje naudojamos kasetės yra lengvai prieinamos visame pasaulyje. Taigi jūs neturite jaudintis, kad gali kilti kokių nors problemų susijusių su jos komponentais. Kasetes labai lengva pakeisti - be tarpiklių, tarpinių, raktų, korpuso valymo ir pan. Jūs tiesiog pakeičiate kasetę ir viskas paruošta. Visa "operacija" užtruks ne daugiau kaip kelias minutes.

Įrenginys sumontuojamas savarankiškai nepažeidžiant garantijos sąlygų.

FILTRAVIMO BŪDAS

Pirmasis vandens filtravimo etapas yra tradicinis 2,5" anglies kasetė, kuri efektyviai šalina chlorą, organines medžiagas ir gerina vandens skonį bei kvapą. Tai geriausias sprendimas paruošti vandenį svarbiausiam filtravimo etapui: atskyrimui molekuliniame lygmenyje per pusiau pralaidžią osmosinę membraną.

Osmosinė membrana yra širdis ir svarbiausia prietaiso dalis, veikianti pagal atvirkštinės osmozės principą. Iš anglies kasetės, pirmajame etape apdorotas vanduo, perduodamas per pusiau pralaidžią membraną - vandens tiekimo tinklo spaudimas "išspaudžia" vandenį per membraną, taip atskiriamos priemaišos. Nešvarus vanduo su priemaišomis nukreipiamas kaip atliekos raudonąja žarnele, o grynas vanduo tiekiamas į linijinį anglies filtrą, kuris pagerina skonį ir papildomai pašalina aromatinius junginius.

Rekomenduojame keisti anglies filtrus vidutiniškai kas 6 mėnesius.

MONTAVIMAS

To tikrai neįmanoma padaryti paprasčiau. Norint sumontuoti RO2 reikia tik ištraukti aeratorių iš virtuvės čiaupo ir užveržti jo vietą adaptaciniu ryšiu, kuris leis nukreipti vandenį į filtrą. Jungtyje taip pat yra aeratorius ir patogi rankena, skirta vandens srauto krypčiai pasirinkti.

Įranga turi standartinį vidinį sriegį, tokį patį kaip ir visi tipiški virtuvės maišytuvai (įsitikinkite, kad jūsų virtuvės maišytuvas turi išorinį sriegį. Jei maišytuvas turi vidinį sriegį, pasirinkite jungtį FXFTP).

O kaip su nešvariu vandeniu? Jis gali būti naudojamas laistyti gėles (tai yra išgrynintas per anglies filtrą vanduo ir neturi cheminių priemaišų arba chloro), arba kitais tikslais. Taip pat galite tiesiog nukreipti raudoną žarnelę į kriauklę.

TAUPYMAS

Jūs sutaupysite, nes nereikės pirkti mineralinio vandens, nešioti, kaupti ar išmesti šimtų butelių. Jūs sutaupysite laiko ir pagerinsite gyvenimo kokybę. Jei iki šiol negirdėjote apie švarų, osmosinį vandenį, dabar jūs galite tai turėti neišleisdami tam daug pinigų.

RO2 yra pigiausias būdas gauti švarų vandenį!

https://www.osmosas.lt/paprasciausia-atvirkstinio-osmoso-sistema-ro2.html

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai