Panorama miesto, lauko terasa - 3 kambarių butas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Panorama miesto, lauko terasa - 3 kambarių butas

72 500 €
ID: 7459221
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 18

Apie

Savivaldybė
Šiaulių m. sav.
Gyvenvietė
Šiaulių m.
Mikrorajonas
Dainiai
Statybos metai
1983
Aukštų skaičius
13
Aukštas
12
Plotas (kv.m.)
73
Kambarių skaičius
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Vieta automobiliui
Su sandėliuku
Su baldais

Skelbimo aprašas

Skubiai--gera vieta--bulvaras kieme--miesto panoraminis vaizdas--po kapitalinio remonto--6,5 kv.m. atvira terasa 12 aukšte į miesto katedros pusę -- su visais baldais ir įranga,TV ir t.t--su visais šiais išvardintais privalumais tik 1000 eur/kv.m.

Čia galutinė kaina su pritaikyta 7500 eur nuolaida "koronos atveju".

Dėl draudimo sąlygų ir asmeninio privatumo daug nuotraukų nepublikuojame viešai - susidomėjusius kviečiame apžiūrėti :)

Po kapitalinio remonto parduodamas 3 kambarių butas su balkonu / terasa (balkonas yra per du kambarius, miegamąjį ir vaiko kambarį).
Pro langus atsiveria panoraminiai vaizdai į kieme esantį darželį, mokyklą ir toliau matyti miesto centras Šiaulių katedra. Buto 12 aukštas labai dėkingas per naujus metus, Šiaulių dienas. Fejerverkai tiesiog už lango. Niekur eiti nereikia, o tik mėgautis nemokama miestiečių dovana asmeniškai Jums.

Apie butą:
Po kapitalinio remonto – keisti langai ir lauko bei vidaus durys. Viskas sutvarkyta geromis medžiagomis, šildintos sienos bei lubos, išvedžiota nauja elektros instaliacija, kanalizacija ir vandentiekis. Plytelės holo ir virtuvės - šildomos papildomai elektra, ypač aktualu kol prasideda rudenį šildymas arba baigiasi per anksti pavasarį.
Virtuvė 8,85 kv.m. (pateikta nuotrauka) integruota balta virtuvė su visa Elektroliux įranga. Per sieną į svetainę padarytas baras. Taip sumodeliuota, kad geriant rytinę kavą ar kitu dienos metu galėtumėt mėgautis miesto panoraminiais vaizdais (bulvaru).
Svetainė 14,97 kv.m. (pateikta nuotrauka). Įmontuotas Samsung plačiaekranis TV apie 1,4 m į sienos kampą. Apgalvotas sprendimas, nes į tokias vietas nėra ką padėti iš baldų svetainėje, lieka tušti dažniausiai kampai.
Miegamasis 16,84 kv. m. Dirbtinės raudonos odos Magrės miegamojo komplektas su baru, odinis juodas fotelis, komoda ir trijų korpusu spinta bei geros kokybės Samsung lenktas plačiaekranis televizorius apie 1,5 m.
Vaiko kambarys 8,61 kv. m. Skirtas dviems vaikams - dviaukštė lova, darbinis didelis stalas, komoda – visas komplektas vienos spalvos ir geros kokybės.
WC 1 kv. m atskirai, o vonios kambarys 3,20 kv. m, dušas, kriauklė su baldais, nauja 2019 m. skalbimo mašina ir džiovyklė Samsung.
Holas (13 kv. m. L formos) su spinta rūbams, veidrodis ir komoda, kalvio darbo pakaba ir pufas (pateikta nuotrauka) bei integruota balta sieninė spinta.

Apie namą:
Namo bendrija iš sukauptų lėšų visur pakeitė langus (laiptinės, koridoriai) bei visas duris bendro naudojimo erdvėse.
Pats namas kuriame didelės laiptinės, prie kiekvieno buto durų telpa keli dviračiai, o liftų aikštelėje bei dviejose bendruose džiovinimo patalpose ir kiti daiktai. Automobiliui stovėjimo vietos yra keliuose aikštelėse aplink namą.

Dėl buto apžiūros Jums patogu laiku skambinti šiais numeriais - +370 609 68330

Perkantiems butą dovanojam:

Metų draudimo polisą (pilnas paketas) vertė - 300 E

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai