Panevėžio m. Panevėžio m. sav. Plotas 111.81m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Panevėžio m. Panevėžio m. sav. Plotas 111.81m2

157 000 €
ID: 6792545
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 18

Apie

Savivaldybė
Panevėžio m. sav.
Gyvenvietė
Panevėžio m.
Statybos metai
1970
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
111.81
Statybos tipas
Medinis

Skelbimo aprašas

Panevėžio miesto tyliojoje-viešojoje zonoje, pušyne, tarp Nevėžio ir Sanžilės upių parduodama išpuoselėta sodyba (Kurorto g., Panevėžys). Gyvendami pušyno apsuptyje visais metų laikais galėsite mėgautis grynu oru, nenutoldami toli nuo namų prisirinkti grybų, uogų, stebėti miško fauną ir florą.
Erdviame, apsodintame gyvatvore sklype auga ilgaamžės pušys, ąžuolai, daug dekoratyvinių augalų. Medinio 112 kv.m. namo pirmame aukšte yra virtuvė, svetainė, 2 miegamieji, WC ir dušas; antrame aukšte – 2 miegamieji, balkonas. Apšildoma centriniu šildymo katilu iš rūsio. Mūrinio 2 aukštų ūkinio pastato pirmame aukšte įrengta pirtis, 2 garažai, antrame aukšte daug sandėliavimo erdvės su galimybe įsirengti norimas patalpas (miegamuosius, pobūvių salę ir pan).
Vos 8 km iki Panevėžio miesto centro, patogus, asfaltuotas privažiavimas. Elektra trijų fazių (10 kW), vandens adata ir miesto kanalizacija.
Pardavimo sąlygos derinamos su konkrečiu pirkėju individualiai, apžiūros laikas – iš anksto susitarus. Galimas pirkimas dalimis (išsimokėtinai).

Tik apžiūrėję gyvai, galėsite įvertinti parduodamos sodybos privalumus. Susidomėjote? Norėtumėte įsigyti? Susisiekite su mumis dabar tel.: +370-643-23889 arba apsilankykite www.nta21.lt.

NORITE SĖKMINGAI PARDUOTI AR NUSIPIRKTI NEKILNOJAMĄJĮ TURTĄ – MES ĮSIKLAUSYSIME Į Į JŪSŲ PAGEIDAVIMUS IR PADĖSIME PRIIMTI GERIAUSIUS SPRENDIMUS! PAS MUS JŪS GAUSITE AUKŠČIAUSIO LYGIO PASLAUGAS - PROFESIONALUMAS, GERA REPUTACIJA IR ATSIDAVIMAS.

NEDELSKITE IR SKAMBINKITE MUMS JAU DABAR!!!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai