Paneriai, Gariūnų g. Plotas 104.2 a.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Paneriai, Gariūnų g. Plotas 104.2 a.

1 563 000 €
ID: 6249539
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Paneriai
Plotas (a.)
104.20
Sklypo paskirtis
Komercinė

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS 1,0420 HA žemės sklypas itin judrioje vietoje. Perspektyvi vieta. Šalia šiuo metu įsikūręs Škoda centras, degalinė ir statomas milžiniškas prekybos centras DEPO net - 30.000 m2, kuris bus statomas ant 12 ha teritorijos, jame bus statybinių medžiagų parduotuvė, įvairios kitos paslaugos ir biurų pastatas (pridedama vizualizacija).

TIKSLI PASKIRTIS: KITA (KOMERCINĖS PASKIRTIES IR SMULKAUS VERSLO OBJEKTAMS STATYTI IR EKSPLOATUOTI).
YRA DETALUSIS PLANAS.

Visas parduodamas 1,0420 ha sklypas pagal Vilniaus miesto savivaldybės teritorijos bendrąjį planą įeina į verslo, pramonės ir gamybos teritoriją.

2016 m. rugsėjį suplanuoti želdinių šalinimo darbai Dubliškių g. ( šalia parduodamo sklypo) – pagal suderintą techninį projektą bus įrengiama nauja gatvės atkarpa, tiesiami inžineriniai tinklai. Statomos sienos nuo triukšmo, gyventojų patogumui. Šie infrastruktūros gerinimai vyks dėl prekybos centro statybų. Planuojamos statybos 2017 m.


Parduodamo sklypo teritorija nesiriboja su gyvenamąja aplinka. Artimiausi gyvenamieji namai yra už gatvių, Dubliškių gatvėje vakarų kryptimi nuo sklypo ir Grinės gatvėje šiaurės kryptimi. Artimiausia gyvenamoji aplinka yra už Dubliškių gatvės, apie 30 m.

Artimiausi visuomeninės paskirties objektai susitelkę Lazdynų mikrorajone:
※ VšĮ Respublikinė Vilniaus universitetinė ligoninė, Šiltnamių g. 29
※ UAB „Sostinės greitoji“, Lazdynų g. 21 – 2,5 km rytų kryptimi;
※ Vilniaus Ąžuolyno progimnazija, Architektų g. 68 – 1,8 km rytų kryptimi;
※ Lopšelis-darželis „Žibutė“, Architektų g. 62 – 2 km rytų kryptimi;
※ Artimiausios rekreacinės teritorijos – šiaurinėje pusėje esantis Neravų miško plotas iki Neries upės, tinkantis tik ekstensyviai rekreacijai, nes nėra tam įrengtos infrastruktūros, o Neries upė maudymuisi šioje vietoje netinka.


Pagrindinis žemės naudojimo pobūdis: Komercinės paskirties objektų teritorijos
Aukštų sk nuo 1
Aukštų sk iki 6
Užstatymo tankumas (%) 60
Užstatymo intensyvumas 1,5


Teritorija į Europos bendrijos svarbos bei nacionalines ir savivaldybės gamtines saugomas teritorijas nepatenka ir su jomis nesiriboja. Į Saugomų gyvūnų, augalų ir grybų rūšių sąrašą (Žin., 2003, Nr.100-4506) įrašytų rūšių radaviečių ir augaviečių šioje teritorijoje nėra. Medžiai ir krūmai nėra ypatingos reikšmės. Informacijos apie planuojamos teritorijos taršą praeityje skelbiamuose šaltiniuose nerasta.

Parduodamo sklypo apylinkėse, Paneriškių - Gegliškių - Dubliškių – Grinės ir Titnago gatvių gyvenamoje zonoje preliminariai gyvena apie kelis šimtus gyventojų. Artimiausios tankiai apgyvendintos teritorijos – Lazdynėliai, Bukčiai ir Lazdynų rajonas, išsidėstę kitoje Neries pusėje apie 1,5-2 km
atstumu rytų kryptimi.

Daugiau informacijos [email protected] +37068601702
Daugiau informacijos apie objektą www.rebest.lt Objekto nr.: 5490 Brokeris: Kristina Misiūtė, +370 686 01702, +370 52 339069, [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai