Palangos m., Plotas 67.0 a.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Palangos m., Plotas 67.0 a.

299 000 €
ID: 7755479
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5

Apie

Savivaldybė
Palangos m. sav.
Plotas (a.)
67.00

Skelbimo aprašas

Parduodami 2 vienbučių ir dvibučių namų statybos paskirties sklypai tik 5 km. nuo Baltijos jūros netoli Palangos bei Šventosios Kretingos raj. Žibininkų k. idealiame gamtos prieglobstyje. Tai nuostabi erdvė poilsio, verslo, pramogų ar sporto objektams.

VIETA

Sklypai gyvenvietėje kraštiniai, vienoje pusėje ribojasi su valstybiniu mišku, į kitą pusę atsiveria pasakiška ramybe dvelkiantys platūs laukų ir miškų peizažai. Trokštantiems puikaus būsto gyvenimui, nuotoliniam darbui, verslui, sportui ir gamtos ramybės kartu ši nuostabi vieta pajūryje taps atradimu.

Tai ideali lokacija ramiam gyvenimui ir veiklai draugiškoje ir saugioje bendruomenėje. Nuo čia vykstant automobiliu ar iki Palangos vedančiu dviračių taku galima greitai pasiekti jūrą, per trumpą laiką apvažiuoti gražiausius, įdomiausius pajūrio objektus besimėgaujant nedrumsčiama Baltijos pajūrio, pušynų ir pajūrio kaimelių ramybe. Pačiuose Žibininkuose 2 km spinduliu yra daug pramogų, maitinimo, turistinių objektų - „HBH Palanga“ pramogų kompleksas, HBH pelkių takas, BOOM atrakcionų parkas, nuotykių parkas „Miškas“ su čia įrengtomis 8 medžių trasomis, neeilinis Europos mastu vandenlenčių parkas „313“, „Atostogų parkas“ su apgyvendinimo, vandens pramogų, restoranų paslaugomis, žirgynas, jojimo mokykla, kaimo turizmo sodyba, skulptūrų parkas ir kt. Beje iki Palangos tarptautinio oro uosto tik 5,4 km !

SKLYPAI:
75 arų vienbučių ir dvibučių namų teritorijų paskirties sklypas su pastatais sklypo kaina 299000. Kartu už sutartą bendrą kainą gali būti parduodamas gretimas 67 arų sklypas, kuris visiškai išlygintas ir išvalytas. Bendras abiejų sklypų plotas 1.42 ha.

PRIVALUMAI:
* Iki Baltijos jūros tik 5 km.
* Kraštiniai sklypai, vaizdinga vietovė;
* Atlikti kadastriniai matavimai;
* Iki pat sklypų – asfaltas;

Sudomino skelbimas, liko klausimų, norite pasiūlyti savo kainą? Ketinate parduoti savo ar domina kiti panašūs objektai? Galite nedvejodami su manimi susisiekti: [email protected], t. +370 606 72660 .

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai