Palangos m., Plotas 46.43 a.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Palangos m., Plotas 46.43 a.

48 460 €
ID: 6715262
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1

Apie

Gyvenvietė
Palangos m.
Mikrorajonas
Palangos m.
Plotas (a.)
46.43

Skelbimo aprašas

Sumažinta kaina (buvusi kaina 75600 eurų)! DNB bankas parduoda kelių sklypų masyvą Šventojoje. Sklypai kuris iš vienos pusės ribojasi su individualiais namais, iš kitos – su daugiabučiu, o iš trečios pusės yra atvira neužstatyta erdvė.
Kartu pridedamas ir techninis projektas, kurio pagrindu buvo išduoti statybos leidimai (daugiabučiams mažaaukščiams namams statyti, 16-20 butų). Parduodami iš karto keturi besiribojantys sklypai. 
Patogus privažiavimas, netoli Šventosios gyvenvietės centras, iki jūros nueisite per 15 minučių. Puiki vieta investicijai!
 
SKLYPO APRAŠYMAS: 
Bendras visų parduodamų sklypų plotas – 46,43 arai  (susideda iš keturiių besiribojančių sklypų, kurių plotai: 9,01 a; 14,04 a; 14,05 a; 9,33 a).
Paskirtis – kita.
Naudojimo pobūdis – mažaaukščių gyvenamųjų namų statybos;
Sklypų forma – stačiakampė;
 
VIETA IR INFRASTRUKTŪRA:
Vieta – Lieknų g. 24, 26, 28, 30, Palanga;
Privažiavimas – iš Lieknų gatvės (asfaltas) ;
Iki jūros –  1,0 km;
Iki Basanavičiaus g. – 11 km;
 
KOMUNIKACIJOS:
Visos;
 
 
Visą papildomą informaciją Jums suteiks “DnB būsto” nekilnojamojo turto brokerė Nadežda Kovaliova-Matiukienė el.paštu [email protected] arba tel. 8 683 27729.
 
Tuo atveju, jeigu pardavėjas gaus pasiūlymų dėl turto perleidimo už didesnę nei nurodyta kainą, turtas bus parduodamas didesnę kainą ir/arba kitas geresnes sąlygas pasiūliusiam asmeniui (trumpesni kainos mokėjimo terminai, notarinių mokesčių mokėjimo sąlygos ir pan.). Ši sąlyga galioja ir tuo atveju, jeigu jau buvo gautas trečiojo asmens akceptas dėl turto įsigijimo už skelbime nurodytą kainą.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai