Palanga, Šventoji, Mokyklos g., 2 kambarių butas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Palanga, Šventoji, Mokyklos g., 2 kambarių butas

13 680 €
ID: 7350710
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1164

Apie

Savivaldybė
Palangos m. sav.
Gyvenvietė
Palangos m.
Mikrorajonas
Palangos m.
Statybos metai
1994
Aukštų skaičius
1
Aukštas
3
Plotas (kv.m.)
18
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Dujinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Vieta automobiliui
Aukštos lubos

Skelbimo aprašas

IŠSKIRTINAI PIGŪS ir PATRAUKLŪS apartamentai, bei butai Pajūryje, prie Baltijos jūros, Palangos savivaldybei priklausančioje Šventojoje. 800 metrų iki jūros! Prie pat vandens tvenkinio! Pagrindinėje gatvėje!
Poilsio komplekse galite rinktis 1–2 kambarių su virtuvės zona ir san. mazgu, 18–38 kv.m. butus su pilna apdaila. Iš viso: 42 butai. Su PARKINGU!. Kiekvienas butas turi terasas-balkonus. Patogus privažiavimas prie pastato iš dviejų pusių. 4 laiptinės, užtikrina didesnį privatumą.
KAINA: 760 Eur/m2. Kainos butų nuo 13 680 Eur iki 28 880 Eur.
Parduodama be tarpininku tiesiogiai iš Rangovo! Patirtis 15 metų NT vystymo versle.
2020.02.10 d. bus patalpinta pastato, vidaus patalpu ir aplinkos vizualizacija ir patalpų išdėstymo naujausi planai!
2020.02.18 d. bus pradedami oficialūs pardavimai, su jau suformuotomis kadastrinėmis bylutėmis ir atskirais turtiniais vienetais!

2020.02.20 d. statybos darbų pradžia - 2020.05.20 d. statybos darbų pabaiga. Visa tai atliksime savo sąskaita (JOKIŲ PAPILDOMŲ IŠLAIDŲ NEBUS PIRKĖJAMS), pasitelkiant profesionalius dizainerius, griežtai laikantis terminų:
1.) Fasado rekonstrukcija, naudojant Caparol vokiškos kokybės struktūrinį tinką, komponuojant smėlio, capucino ir pilko marmuro spalvas;
2.) Balkonų atnaujinimo darbai;
3.) Gerbūvio, lauko aikštelių, privažiavimo ir parkingo įrengimo darbai;
4.) Lauko šviestuvų atnaujinimo ir rekonstrukcijos darbai, įrengiant LED Eco šviesas;
5.) Augmenijos sutvarkymas pagal dizainerio išplanavimą, pasodinant dekoratyvinius augalus, panaikinant dalį senų medžių, apgenėjant medžius ir suformuojant patrauklias formas, suoliukų atnaujinimas;
5.) Laiptinių rekonstrukcijos darbai, atnaujinant laiptus, turėklus, įrengiant pilną apdailą, panaudojant dekoratyvinį tinką, LED šviestuvų įrengimas su jutiminiais davikliais;
6.) Patalpų perplanavimo, mūro, tinkavimo darbai;
PASTABA: Stogas jau rekonstruotas nauja bitumine danga, vandentiekio ir nuotekų sistemos atnaujintos naujais PVC vamzdžiais, įrengta priešgaisrinė ir apsauginė signalizacijos.
Atlikta pastato oficiali ekspertizė ir oficialios išvados, jog pastatas tinkamas eksplotuoti.

PASTATO, LOKACIJOS IR TERITORIJOS AKTUALI INFORMACIJA:
• Pagal savivaldybės detalųjį planą 2021 m. bus asfaltuojamas dešinysis pastato privažiavimas, nes šalia statomas didžiulis gyvenamųjų namų kvartalas.
• Pastato plotas - 1250 m2
• Aukštų sk. – 3
• Suprojektuota išskirtinė pastato architektūra;
• Komunikacijos: Komunalinis vandentiekis, Komunalinis nuotekų šalinimas, karštas vanduo, dujos, elektra;
• Atstumas iki Baltijos Jūros: 800 m.
• Iki Šventosios centro – 3 min, o iki Palangos – 14 min;
• Šalia vandens tvenkinys;
• Pastatas - jaukioje pušų, eglių apsuptyje;
• Teritorija - Apželdintas ir jaukiai apšviestas kiemas, visas perimetras teritorijos apsodintas dekoratyvine tvora kuri suteikia privatumo pojūtį, teritorijoje auga seni medžiai suteikiantys gaivų orą ir prabangų vaizdą per langus;
• Rami ir jauki aplinka nuo miesto šurmulio;

SVARBI INFORMACIJA:
Galima išankstinė rezervacija jau dabar! Pirkėjams užsirezervavusiems butus iš anksto kaina 760 Eur/m2, vykdant statybos darbus, nuo Kovo mėn. pardavimo kaina naujiems pirkėjams kils!!!
Mes šį projektą draudžiame Lietuvos draudimo bendrovės civiline ir visų rizikų atsakomybė, kas pirkėjui garantuoja sėkmingą projekto įgyvendinimą, suteikia pasitikėjimą ir ramybę visą projekto vykdymo laikotarpį. (Pridedame prie rezervacijos sutarties)
Neapsigaukite!!!! Panašaus tipo pastatuose yra pardavinėjamos patalpos, be parkingo vietų automobiliams, su avarinės būklės konstrukcijomis ir neveikiančiomis komunikacijomis, be pastato oficialių ekspertizių ir pritarimo tinkamai eksploatacijai, parduodamas plotas kartu su priskaičiuotu nenaudingu plotu ir pan....
Puki investicija investuotojams norintiems užsiimti nuomos verslu. (Atsiperkamumas 6-7 metai). Perkantiems keleta butų iš karto, taikomos nuolaidos.

GALITE RINKTIS:
I aukštas: 17 butų (Rezervuota: 3)
II aukštas: 15 butų (Rezervuota: 3)
III aukštas: 10 butų (Rezervuota: 4)
Skambinkite ir sutarkime dėl apžiūros laiko (galima ir vakarais bei savaitgaliais). Mes vertiname savo patirtį ir reputaciją, todėl siekiame suteikti aukščiausios kokybės paslaugas ir mielai supažindinsime su projektu. Rūpinames jumis nuo susitikimo iki įsikėlimo gyventi!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai