Pajamos iš telefono. Kriptovaliuta Pi. 1-5€/pi.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Pajamos iš telefono. Kriptovaliuta Pi. 1-5€/pi.

1 000 €
ID: 7563696
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5

Skelbimo aprašas

Kripto valiuta skirta telefonui (visiškai nenaudojant telefono resursų).
Numanoma vertė 1-5 Eur / PI.

Pažiūrėti kainas galima čia ir isivaizduoti ką galima nusipirkti, nesvarbu kad kiniečiai pirmieji http://www.paypi.shop/

Aš per 10 mėn. prikasiau jau apie 20 000 pi vienetų. Kas kukliausiu vertinimu bus verta minimaliai 6 000 Eur. Skubėkite jungtis.

PI leidžia mininti paspaudus vieną mygtuką kas 24 h ir nuo pakviesto draugo taip pat gauni apie 25% tai tik tam, kad padėt populiarėti, po to maininti kai ji bus žinoma bus 50x sunkiau.
Projektas antroje iš trijų stadijų ir trečioje stadijoje bus galima keisti į btc (Bitcoin, bitkoinus ar kitas valiutas). Numanoma trečios stadijos data 2021.03.

Tai užtrunka 10 sekundžių į dieną, įsijungti programėlę ir paspaudi mygtuką, tikrai labai mažai pastangų.
Aš turiu 10 pakviestų žmonių, mano maininimo greitis apie 1.5 PI per valandą. Per mėnesį gaunasi apie 1000 PI. Jei ateityje PI bus vertas 1 Eur tai jau bus labai labai geros pasyvios pajamos su mažai įdėtų pastangų. Šiuo metu PI turi jau virš 8 000 000 naudotojų pasaulyje (projektas tikrai įspūdingai gretai plinta ir stiprėja).

Siūlau pamėgint. Papildomai investuoti nieko nereikia, kasti kas dieną ir būti kantriems. Programėlėje yra vidinis chatas. Jau labai daug prisijungusių per šią nuorodą, todėl pagalba bus rimta, neliksite vieni.

Esu šiame projekte, jau apie metus ir per tą laiką dar neradau įdomesnio nei vieno cripto valiutų projekto. Kas ilgiau dalyvauja, mato kad projektas yra rimtas ir perspektyvus.

Kriptovaliuta nuoroda:

https://minepi.com/1Amerika nurodyti kas rekomendavo "1Amerika" (kabučių nevesti).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai