PADEDU PARDUOTI NEKILNOJAMĄJĮ TURTĄ, NEMOKAMAI KONSULTUOJU

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

PADEDU PARDUOTI NEKILNOJAMĄJĮ TURTĄ, NEMOKAMAI KONSULTUOJU

Sutartinė
ID: 6194927
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 19

Skelbimo aprašas

PARDUOK NEKILNOJAMĄJĮ TURTĄ, NEIŠLEISDAMAS NEI CENTO !!!
JŪSŲ NEKILNOJAMOJO TURTO KONSULTANTĖ RAIMONDA
Greitai ir patikimai padedu parduoti Jūsų Nekilnojamąjį turtą, nemokamai konsultuoju Nekilnojamojo turto klausimais, atvykstu į namus.
Esu Raimonda, dirbu nekilnojamojo turto konsultante ,,LNT’’ nekilnojamojo turto agentūroje. Padedu žmonėms įvertinti, greitai parduoti, išnuomuoti būstą ir kitą nekilnojamąjį turtą Panevėžio mieste, bei Panevėžio raj.
Daugumai žmonių dėl emocinio prisirišimo bei kitų priežasčių, sunkiai sekasi parduoti būstą ar kitą nekilnojamąjį turtą. Dėl rinkos pokyčių, dokumentacijos, bei kitų esminių dalykų parduodant nekilnojamąjį turtą žmonėms nepavyksta sudaryti sandorių ir gauti grynųjų pinigų už parduodamus objektus. Nekilnojamasis turtas reikalauja profesionalų pagalbos norint maksimaliai išnaudoti rinkos situaciją, bei greitai ir patikimai parduoti Jūsų turimą ar nusipirkti kitą nekilnojamąjį turtą. Jums galiu padėti surasti pirkėją ar nuomininką Jūsų turtui, taip pat galiu padėti surasti būstą nuomai. Padėsiu susitvarkyti visus dokumentus, siekdama apsaugoti Jūsų interesus, sudaryti teisininkų ruoštas sutartis, tam, kad Jūs nebūtumėte apgauti ir neliktumėte be savo teisėtų pajamų.
Prašau kreiptis visais rūpimais klausimais tel.nr.: 8-617-06574 arba el. paštu.: [email protected]
Visada palaikau gerus santykius su savo klientais, nes kiekvienas klientas yra svarbus!
Maloniai lauksiu jūsų klausimų bei pasiūlymų.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai