Orkaitė SIEMENS HB33G1241S

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Orkaitė SIEMENS HB33G1241S

300 €
ID: 7455434
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Skelbimo aprašas

Pigiai Nauja Didelė, energiją taupanti ir efektyvi krosnelė
„Siemens HB33G1241S“ įmontuota orkaitė yra didelė ir energiją taupanti krosnelė tiems, kurie nori visišką maisto gaminimo kontrolę, pasiekdami nepriekaištingų rezultatų kiekvieną kartą. Orkaitės grynasis tūris yra 67 litrai, o energijos sunaudojimas yra 20 procentų mažesnis nei A energinės klasės ribinė vertė. Naudodami išmaniąją karšto oro funkciją, kuri šilumą paskirsto tolygiai, galite kepti tris plokšteles vienu metu, pasiekdami puikius rezultatus.
Orkaitėje yra aštuonios krosnies funkcijos, įskaitant picos padėtį, karšto oro kepimo groteles ir atšildymą. Greito paruošimo funkciją galite greitai pradėti gaminti gamindami. Kepimo termometras, kuris nurodo, kada jūsų maistas yra paruoštas, suteikia jums galimybę visiškai valdyti maisto gaminimą. Galite pasirinkti temperatūrą patalpoje nuo 30 iki 99 laipsnių, o kai temperatūra pasiekiama, orkaitė pypteli ir išsijungia.
Lengvai valomas ir saugus vaikams
Naudodami „Siemens HB33G1241S“ gausite lengvai valomą orkaitę. Orkaitės kopėčios yra nuimamos, kad jas būtų lengva valyti, o užpakalinė siena aprūpinta „ecoClean“, kuri sugeria taršą ir mažina matozę. Orkaitės dizainas yra šviežias, baltas, elegantiškos ištraukiamos rankenėlės ir aiškus skaitmeninis ekranas su skaitmeniniu laikrodžiu.
Orkaitės durys švelniai uždaromos su „softClose“, o tiems, kurie virtuvėje turi mažų smalsių pagalbininkų, orkaitėje yra elektroninė vaikų užraktas ir mechaninė užrakto spyna. Orkaitės durys yra apsaugotos nuo karščio su vidinėmis stiklinėmis durimis ir aušinimo ventiliatoriumi.Rinkos kaina tokios orkaites 465 eur,Garantija 12 men,Galimas pristatymas

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai