ODA kosmetika

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

ODA kosmetika

Sutartinė
ID: 6717137
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 18

Skelbimo aprašas

Kaune kosmetiką galite pasiimti vietoje arba siunčiu registruotu paštu visoje Lietuvoje. Tel nr. pasiteirauti 867442261

Organinėmis AHA rūgštimis praturtinta kosmetika ODA padeda spręsti labai įvairias problemas: nuo spuogų iki odos senėjimo. Rūgštys itin efektyviai reguliuoja sistemas, nuo kurių priklauso odos drėgmės balansas, riebalinių liaukų aktyvumas, imunitetas. Jos tiesiogiai paveikia konkrečią problemą, todėl oda pradeda veikti kliento asmeniniu fiziologiniu sveikos odos ritmu. 
ODA kosmetikos komponentų derinys ne tik išsprendžia sudėtingas dermatologines problemas, bet ir pažadina odos gyvybines galias. Taip ji atsinaujina ir palaiko formą. Tai - efektyvus poveikis ir ilgalaikis rezultatas.

Galite užsisakyti PROFESIONALIOS KOSMETIKOS naudojimui namuose.
Padedu parinkti kosmetiką namų linijai, konsultuoju. Taip pat galime parinkti ir kosmetines procedūras pagal Jūsų odos būklę, tipą ir esamą problemą. Suderinus procedūras ir pritaikius tinkamą kosmetiką bei odos priežiūrą galime išspręsti daugybę odos problemų.

Jums tereikia nueiti į internetinę ODOS parduotuvę adresu:

http://www.odapro.lt/lt/

išsirinkti Jums reikalingų priemonių ir pranešti man. Prekių kaina tokia pati kaip ir odapro internetinėje parduotuvėje. Atliekant procedūras su ODOS kosmetika namų linijai taikomos ir nuolaidos.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai