Nuomojama dalis namo Kaune Žaliakalnyje Kalniečių g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nuomojama dalis namo Kaune Žaliakalnyje Kalniečių g.

399 €
ID: 5694471
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 52

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Žaliakalnis
Plotas (kv.m.)
74.00
Kambarių sk.
3
Sklypo plotas (a.)
5.00
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis

Skelbimo aprašas

NAMAS. Prestižinėje vietoje, jaukiai, gražiai įrengta namo dalis su žemės sklypu. Atskiras įėjimas ir įvažiavimas į kiemą. Bendras plotas 74 kv.m. I aukšte virtuvė 9 kv.m. II aukštas - 3 kambariai: svetainė 17 kv.m., miegamasis 17 kv.m., vaikų kambarys 9 kv.m. Vonia ir WC kartu 4 kv.m., šildomos grindys. Rūsys. Plastikiniai langai su roletais, apsauginė lauko žaliuzė. Šarvuotos lauko durys. Autonominis šildymas dujomis, labai maži mokesčiai už šildymą. Kabelinė televizija "Gala", greitas internetas, Wi Fi įranga. Išnuomojamas su visais name esančiais baldais (odiniai svetainės baldai su miegama dalimi, miegamojo baldai, "Tempur" čiužinys, 2 vaikų lovos) ir buitine technika (šaldytuvas, dujinė viryklė, orkaitė, skalbimo mašina, TV, DVD).

APLINKA IR VIETA. Namas toliau nuo gatvės mažai pravažiuojamoje ramioje gatvelėje. Čia gyvendami puikiai galėsite praleisti laiką gamtoje, turėsite ramybę, poilsį ir komfortą. Galėsite naudotis 5 arų žemės sklypu. Uždara aptverta ir apželdinta teritorija garantuoja privatumą. Didelis plotas žalios vejos, vaismedžiai, kurių vaisiais galėsite mėgautis rudenį. 2 vietos automobiliams. Namas yra puikioje strateginėje vietoje, geras susisiekimas su miesto centru. Iki Savanorių pr./K. Petrausko sankryžos tik 100 m., miesto centro 5 min. kelio automobiliu, šalia prekybos centras "Express market", Zanavykų turgus, picerijos, kitos įmonės, įstaigos, organizacijos. Kelios minutės pėsčiomis Akademinės klinikos. Už 100 m sustojimas. Visuomeniniu transportu patogiai susisieksite su visais miesto rajonais. Gretiai išvažiuosite į užmiestį per Jonavos g. 400 m iki darželio ir mokyklos.

Ieškantiems gyvenimo kokybės privačioje erdvėje!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai