nuomai Šiaulių m. sav., Gubernija, J. Basanavičiaus g. Plotas 173.44 m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

nuomai Šiaulių m. sav., Gubernija, J. Basanavičiaus g. Plotas 173.44 m2

400 €
ID: 7356146
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8

Apie

Savivaldybė
Šiaulių m. sav.
Gyvenvietė
Šiaulių m.
Mikrorajonas
Gubernija
Plotas (kv.m.)
173.44

Skelbimo aprašas

Išnuomojamos gamybinės patalpos 173,44 kv. m. (pirmas aukštas) ir 114,79 kv. m. (antras aukštas) J. Basanavičiaus g. 160A, Šiauliuose. 173,44 kv. m. pirmo aukšto patalpos su atskiru įėjimu ir iškrovimo rampa. Pakankama elektros galia (prieš tai buvo įsikūrusi kepykla, kurioje visi kepimo prietaisai veikė naudojant elektrą). Yra atskiras sanmazgas. Patalpų aukštis 3 metrai. Pirmo aukšto patalpos nėra šildomos. Patalpos tinkamos gamybai, sandėliavimui, prekybai ir kt.

114,79 kv. m. antro aukšto patalpos į kurias patenkama per bendrą laiptinę. Prieš tai veikė siuvykla. Patalpos yra šildomos ir šildymas įskaičiuotas į nuomos kainą. Taip pat yra atskiras sanmazgas.
Patalpoms reikalingas kosmetinis remontas. Yra galimybė susitarus su savininku, keisti išplanavimą. Kitoje pastato dalyje šiuo metu veikia siuvykla. Į pastatą įvestos dujos, tad yra galimybė esant poreikiui atsivesti į nuomojamas patalpas. Yra bendra pastato saugos ir priešgaisrinė signalizacija. Privažiavimas asfaltuotas, šalia pastato yra automobilių aikštelės. Prie pat miesto autobusų stotelės. Pastatas randasi šalia pagrindinės J. Basanavičiaus gatvės (lengvai randamas).

Pirmo aukšto 173,44 kv. m. patalpų nuomos kaina: 400 Eur/mėn.

Antro aukšto 114,79 patalpų nuomos kaina: 300 Eur/mėn.
 

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai