nuomai Klaipėdos m. sav., Senamiestis, Tiltų g. Plotas 42.28 m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

nuomai Klaipėdos m. sav., Senamiestis, Tiltų g. Plotas 42.28 m2

490 €
ID: 7663199
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Apie

Plotas (kv.m.)
42.28
Kambarių sk.
2
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

PAČIOJE UNIKALIAUSIOJE VIETOJE, KLAIPĖDOS MIESTO CENTRO ŠIRDYJE (TILTŲ G. 4) – IŠNUOMOJAMAS ŠVIESUS, KOMPAKTIŠKAS IR FUNKCIONALUS DVIEJŲ KAMBARIŲ BUTAS!

Tai išskirtiniai ir saviti apartamentai, kurie netrukus ras sau naujuosius gyventojus. Tad, nedelskite ir susitarkite apžiūrai pirmieji. :)

Nuomojamas butas yra autentiškame 1920 m. statybos name, kuris 1979 m. buvo rekonstruotas. Bendras plotas 42,28 kv. m., 2 aukštas 4 aukštų name. Aukštos lubos, todėl sukuriamas erdvumo pojūtis. Itin patogus ir funkcionalus išplanavimas, apgalvota kiekviena interjero detalė, kokybiški baldai ir buitinė technika. Langai orientuoti į pietinę ir rytinę puses. Atnaujinta šildymo sistema, įvestas autonominis-dujinis šildymas, todėl nedideli šildymo kaštai. Storos mūrinės sienos, todėl nesigirdi pašalinių garsų ir kitų trikdžių iš kaimynų, o pro langus atsiveria graži miesto panorama. Ypatingai tvarkinga ir šviesi laiptinė, įstatytos durys su magnetiniu užraktu (domofonu). Saugi, rami ir maloni kaimynystė, nes name yra tik 6 butai. Namo kieme yra automobilių stovėjimo aikštelė, kurioje yra suteiktas leidimas stovėti vienam automobiliui. Puikus susisiekimas su mokymosi įstaigomis, darželiais, prekybos ir medicinos centrais.

Be viso to, šiam butui priklauso 10,47 kv. m. rūsys, kuriame naujųjų nuomininkų laukia net 2 dviračiai!

Nuomos kaina: 490 Eur/mėn. + komunal. mok.

Turite klausimų ar pasiūlymų? Nedvejokite, skambinkite ir atsakysiu į visus Jums rūpimus klausimus.
NT ekspertas Rūtenis Latoža
Mob. +370-633-65692
El. paštas: [email protected]

Šiame skelbime naudojamos nuotraukos yra įmonės ,,Savas būstas‘‘ intelektinė nuosavybė. Jos kopijavimas, savinimasis ar platinimas be leidimo – gali užtraukti atsakomybę. Esame pasiruošę bendradarbiauti, todėl dėl nepriekaištingo būsto fotografavimo – maloniai kviečiame susisiekti. 

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai