Nuoma Kauno centre, Šv. Gertrūdos g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nuoma Kauno centre, Šv. Gertrūdos g.

140 €
ID: 7531986
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 143

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Senamiestis
Plotas (kv.m.)
30.00
Kambarių sk.
2
Šildymas
Centrinis
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

REZERVUOTA.
Ieškai kur apsigyventi Kaune? Galbūt šis ekonomiškas variantas kaip tik Tau!
Išnuomojami 2 kambariai Kauno senamiestyje, Šv. Gertrūdos gatvėje (abtras aukštas). Šalia Kauno pilis, rotušė, senamiestis, Laisvės alėja, puikus susisiekimas Kauno viešuoju transportu su įvairiais Kauno mikrorajonais.
Iš koridoriaus tiesiai patenkama į pirmąjį kambarį, po dešine – durys į antrajį kuriame yra ir balkonas. Tad vieno kambario langas į kiemo pusę, kito – į gatvę, senamiesčio pusę. Bute yra pagrindinė buitinė technika, baldai, plastikiniai langai. Kambariai tvarkingi, paprasti.

Virtuvė ir vonia yra bendro naudojimo (šaldytuvas, orkaitė, spintelės atskiros), visų patarnavimų (vandens, elektros, dujų, šildymo), mokesčių sąskaitos yra atskiros, t. y. mokama už tai, kiek išnaudojama elektros, vandens ir kt. pagal skaitiklių rodmenis (bute visi jie yra įrengti atskiri).

Bendromis patalpomis dalinamasi su senyvo amžiaus moteriške, kuri yra lengvai bendraujanti, besirūpinanti sava aplinka ir reikalais, su jaunimu jokių bendravimos trikdžių nekyla.

Nuomos kaina – 140 eurų (plius mokesčiai).
Nuomos trukmė – ne trumpiau 10 mėnesių. Avansas/užstatas už tris mėnesius, kuris pasibaigus nuomos sutarčiai ir nesant žalos grąžinamas. Nuomojama tik tvarkingiems, pareigingiems, atsakingiems ir kultūringiems asmenims:)

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai