Nikon D5300 body ( korpusas )

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nikon D5300 body ( korpusas )

250 €
ID: 6260530
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Skelbimo aprašas

Nikon D5300 body ( korpusas ). naudotas. kaina su akumuliatoriu ir pakrovejui 250 Euro. . Tel. 860082602 Nufotografota 16960 kadru. . .24,2 megapikselio teikiamos galimybės. Specialiai be žemuosius dažnius praleidžiančio filtro (OLPF) sukonstruotas D5300 modelio vaizdo jutiklis leidžia maksimaliai išnaudoti 24,2 megapikselio skyros teikiamas galimybes: neįtikėtinai detaliuose vaizduose bus matyti kiekvienas net smulkiausios faktūros objektų niuansas.
39 taškų AF sistema. 39 fokusavimo taškų (įskaitant devynis centrinius kryžminius jutiklius) D5300 modelio automatinio fokusavimo sistema išsiskiria tikslumu. Patobulinta 3D objekto sekimo funkcija užtikrina, kad net labiausiai nenuspėjamai judantys objektai liks sufokusuoti.
2 016 pikselių RGB matavimo jutiklis. Preciziškai tikslus D5300 modelio matavimo jutiklis užtikrina tikslią ekspoziciją: gauti duomenys nusiunčiami į scenos atpažinimo sistemą, teikiančią optimalius automatinius ekspozicijos, fokusavimo ir baltos spalvos balanso nustatymus.
Nepertraukiamas fotografavimas 5 fps sparta. Fotografuokite judančius objektus net penkių kadrų per sekundę sparta – tikrai suspėsite užfiksuoti staigius judesius arba kintančią išraišką.
Platus didelės skyros LCD ekranas. Dideliame 8,1 cm (3,2 in.) ekrane yra gerai matomos visos nuotraukų ir filmų detalės. Tai yra plataus stebėjimo kampo 1 037 tūkst. taškų skyros LCD ekranas. Komponuokite arba peržiūrėkite kadrus ir taikykite specialiuosius efektus aiškiai matydami jų poveikį, nesvarbu, ar fotografuojate patalpoje, ar lauke.
HDMI išvestis. Prijunkite fotoaparatą tiesiai prie HDTV ekrano ir mėgaukitės filmais arba nuotraukomis, atkurtomis ypač didelės skyros formatu. Fotoaparatas yra suderinamas su HDMI-CEC („Consumer Electronics Control“), todėl turinio atkūrimą galėsite valdyti televizoriaus nuotolinio valdymo pultu.
Aukštos kokybės garsas. Pagalvota ne vien apie filmo vaizdo, bet ir apie jo garso kokybę. Į fotoaparatą yra integruotas stereomikrofonas, be to, prie jo galima prijungti išorinį Nikon stereomikrofoną ME-1, todėl peržiūrėdami filmuotą medžiagą galėsite džiaugtis puikiu garsu.
Efektų režimas. Sukurkite unikalių nuotraukų ir filmų pasitelkdami įvairius specialiuosius efektus. Išryškinkite spalvas, kad jos išsiskirtų, kurkite nespalvotus vaizdus, suteikite jiems retro stilių arba paverskite pastatus miniatiūriniais modeliukais. Pasirinkto efekto poveikį galite pamatyti, o fotografuodami pakoreguoti jo stiprumą.
16 scenos režimų. Greitai užfiksuokite puikių kadrų taikydami kurį nors scenos režimą, pvz., sporto, paplūdimio arba sniego. Tereikia pasirinkti objektą arba fotografavimo sąlygas atitinkantį režimą ir fotoaparatas automatiškai parinks optimalias, geriausią rezultatą užtikrinančias užrakto greičio, ISO ir diafragmos nuostatas.
Neįtikėtinas itin kontrastingų objektų detalumas. Siūlomi du režimai, užtikrinantys detalumą ir tamsiose, ir šviesiose srityse, nesvarbu, ar fotografuotumėte esant ryškiam, ar foniniam apšvietimui. HDR (didelis dinaminis diapazonas) – tai fotografuojant nejudančius objektus tinkamiausias režimas, o aktyvųjį D-Lighting rinkitės, jei fotografuojami objektai juda. Abiejų režimų intensyvumą galite pasirinkti patys. .http://www.amateurphotographer.co.uk/reviews/dslrs/nikon-d5300-review
. . http://www.efoto.lt/fotoaparatas/nikon_d5300
. . http://www.nikon.ru/ru_RU/product/digital-cameras/slr/consumer/d5300
. https://hiveminer.com/Tags/Nikon+d5300

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai