Nike renew elevate vyriški krepšinio bateliai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nike renew elevate vyriški krepšinio bateliai

80 €
ID: 7548493
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10

Skelbimo aprašas

Nauji, originalūs, vyriški Nike krepšinio kedai

įvairūs dydžiai

NEMOKAMAS pristatymas visoje Lietuvoje

daugiau prekių internete www.baller.lt

Nike Renew Elevate krepšinio bateliai turbūt geriausiai būtų apibūdinami kaip „nebrangūs, bet puikiai atliekantys savo užduotis kedai“. Kainuojantys vos 80 EUR, šie bateliai krepšinio aikštelėje tikrai pasistengs nenuvilti savo šeimininko, bet apie viską detaliau:

Padas.
Padui panaudota gan kieta guma, kurios raštą sudaro vingiuojantys rombai. Šis raštas gana neįprastas ir išskirtinis krepšinio bateliuose, tačiau daugybė tankių vingių užtikrina gerą sukibimą visomis kryptimis. Kitas gana svarbus aspektas ypač greitiems žaidėjams, jog pado kraštai užapvalinti, todėl net ir veržiantis pro varžovą bei esant palinkus prie žemės, kedai dirbs savo darbą ir neleis paslysti. Virš pado gumos, tarp pėdos ir žemės, kiekvienam krepšininkui turbūt vienas svarbiausių aspektų yra amortizacinė medžiaga, o šiuose keduose panaudotos net dvi skirtingumo minkštumo putos – pagrindinės Nike Renew, kurios labai panašios į elitines Nike React putas, tačiau šiek tiek standesnės ir išsiskiria šone esančiais grioveliais bei kulne panaudotos kitos Nike putos. Dėl šių abiejų putų kombinacijos, bateliai pėdai suteikia ir stabilumo, ir minkštumo būtent tose vietose, kur jo labiausiai reikia.

Dydis / plotis.
Pirmas įspūdis apsiavus šiuos kedus, jog jie labai stipriai apspaudžia pėdą bei jaučiamas spaudimas pėdos šonuose ir pirštuose, todėl jei turite plačią pėdą, šie kedai skirti ne jums ir derėtų pasirinkti kitą modelį. Tačiau jei turite siaurą ar vidutinę pėdą, jau antro apsiavimo metu turėtumėte pajausti kiek lengvesnį spaudimą šonuose ir kedai gan greitai prisitaikys prie pėdos vingių. Nors kiekvieno pojūčiai yra individualūs, visgi sakytume jog Nike Renew Elevate reikalingas apšildymas prieš svarbias varžybas, todėl geriausia juos būtų pranešioti keletoje treniruočių, kol bateliai geriausiai prisitaikys prie jūsų pėdos ir tada šokti į didžiąsias krepšinio kovas.

Batviršis.
Vizualiai šie kedai turi daugybę panašumų su Kevin Durant antros serijos kedais Nike KD Trey 5 VIII, tačiau tuo pačiu išlaiko ir unikalų dizainą. Visą batviršio paviršių dengia skirtingo tankio tinklelis, kuris priekinėje dalyje yra retesnis ir tankus srityje apie kulną. Šie skirtingo tankio tinkleliai bato šone susiūti neslėpiant ryškių siūlių, kurios suteikia bateliui unikalumo, o vietoje apie čiurną siūlės paslėptos po aptraukta Fuse medžiaga, kuri toliau pereina per visas raištelių kilpas, tokiu būdu jas sustiprindama, kad lengvai neištrūktų.

www.baller.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai