Nike Hyperdunk 2015 Premium krepšinio bateliai vyrams

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nike Hyperdunk 2015 Premium krepšinio bateliai vyrams

95 €
ID: 5875858
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 15

Skelbimo aprašas

100% autentiški krepšinio bateliai.
Dėl dydžių teirautis el. paštu [email protected] arba +370 64625858
Daugiau prekių www.sil.lt


Aprašymas

Prieš kiekvieną naująjį krepšinio sezoną Nike jau 8 m. iš eilės pristato vis naujesnį ir dar labiau patobulintą Nike Hyperdunk modelį. Naujausius Nike Hyperdunk 2015 Premium sukūrė jau ne vienus krepšinio kedus projektavęs Leo Chang. Įkvėpimo šaltinis naujiesiems Hyperdunk buvo dar praėjusio amžiaus 9-ajame dešimtmetyje filme „Atgal į ateity“ pasirodę Nike MAG kedai. Nike Hyperdunk 2015 Pemium yra lengvo svorio, jautriai į staigius judesius reaguojantys, aukšto profilio kedai, tačiau aikštelėje atlieka savo darbą tarsi žemo profilio.
Atsižvelgiant į krepšininkų norus ir įvairių testavimų rezultatus, viršutinė Nike Hyperdunk 2015 batelių dalis išsiskiria lankstumu ir stipresniu prilaikymu (support'u), kuris sudarytas iš pažangiausių Nike technologijų. Hyperfuse besiūlis, tvirtas ir ilgaamžis tinklelis suteikia lengvumo ir lankstumo. Čiurnos apsauga sudaryta iš lanksčių putų, kurios įtvirtina čiurną ir apsaugo nuo galimų traumų. Vidinė bottie konstrukcija sudaryta iš orui pralaidžių putų, kurios lengvai priglunda prie pėdos ir suteikia komfortiškumo. Nike Flywire technologija apgaubia pėdą, leidžia jai dinamiškai judėti ir puikiai ją įtvirtina. Šis „kabančių tiltų“ įtvirtinimas leidžia laisviau ar tvirčiau suveržti krepšinio kedus (pagal kiekvieno individualų norą), o tai padeda pėdai pajausti kuo natūralesnius judesius. Phylon vidurinis padas leidžia prispausti pėdą kuo arčiau žemės, o Nike Zoom Air technologija užtikrina optimalią amortizaciją šuolių metu bei puikiai sugeria smūgius ir yra puikus palydovas dinamiškam kojų darbui krepšinio aikštelėje. Nike Hyperdunk 2015 Premium krepšinio kedai pasižymi šiomis ypatybėmis: eglutės rašto dizainas garantuoja gerą sukibimą su krepšinio aikštelių paviršiais, o kietos gumos pagrindas suteikia ilgaamžiškumo.

Panaudotos technologijos

„Nike Flywire“ lengviausia ir tvirčiausia Nike siūloma medžiaga, ji susideda iš sintetinės medžiagos gijų, kurios yra išdeliojamos kabančių tiltų principu. „Nike Flywire“ technologija užtikrina maksimalų stabilumą pėdai, garantuoja, jog avalynė neprasitampys, pėda nepradės slidinėti. Naudonat šią technologiją kuriami vieni lengviausių sportinių batelių.

Suglaudintas oras („Nike ZOOM AIR“)
Suglaudinto oro sistema – greitai reaguojanti amortizacinė sistema. Tokia oro pagalvėlė prispaudžia koją arčiau žemės ir pėda geriau ją pajunta. Pagaminta iš daugybės plaukelių, įtaisytų tarp dviejų sluoksnių poliuretano plėvelės. Visokeriopa apsauga nuo smūgio jėgos. Lengva, prie pat žemės esanti ir greitai reaguojanti sistema užtikrina itin gerą amortizaciją Sukurta 1995 m.

PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE PER 1-3 DARBO DIENAS
Daugiau prekių www.sil.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai