Nike Air Max 720 balti vyriški kedai laisvalaikiui

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nike Air Max 720 balti vyriški kedai laisvalaikiui

170 €
ID: 7449247
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 20

Skelbimo aprašas

Nauji, originalūs, vyriški Nike laisvalaikio kedai

įvairūs dydžiai

NEMOKAMAS pristatymas visoje Lietuvoje

daugiau prekių internete www.kixart.lt arba galite atvykti į parduotuvę Kaune, Pilies g. 1

1987 metais Nike pirmą kartą keduose panaudojo Air Max pagalvę, kuri tuo metu buvo revoliucinė ir kėlė nuostabą daugeliui žmonių. Vieni juokais, o kiti rimtai klausinėjo – „negi dabar vaikščiosime ant oro?“ Nike link šio tikslo artėjo kiekvienais metais. Kiekvienais metais oro pagalvė didėjo, plėtėsi, kol 1997 metais pagamino pirmuosius kedus su oro pagalve esančia per visą padą. Tuo metu atrodė, jog siekti daugiau nėra ko ir lubos pasiektos – mes turime galimybę vaikščioti oru! Visgi Nike nesustojo ir toliau stebino savo išradingumu, kol 2019 metais pristatė pačią didžiausią oro pagalvę. Dabar tikrai galime sakyti, jog turime galimybę pajausti visus oro amortizacijos teikiamus malonumus. Oras ir Nike tapo tikrais sinonimais.

„Kurdamas šiuos batelius nesistengiau prikelti kažkurio konkretaus modelio ir norėjau sukurti unikalų dizainą, tačiau jame galima atrasti detalių iš Air Max 97 ir Air Max Deluxe kedų“ – sakė Dylan Raasch, vienas iš dizainerių, kūrusių Nike Air Max 720. „Juos kurdamas pirmiausiai galvojau apie tuos, kurie visą dieną praleidžia ant kojų, todėl šis modelis tapo pirmaisiais laisvalaikio kedais, kuriuose panaudota oro pagalvė, esanti per visą padą. Galbūt kažkas imtų iškart prieštarauti, jog tikrai yra daugybė laisvalaikiu nešiojamų Nike kedų, kurie taip pat turi oro pagalvę per visą padą, visgi visi jie buvo sukurti bėgimui ir tik vėliau grįžo kaip laisvalaikio kategorijos bateliai.

Dylan naujų batelių kūrimas nėra naujiena, jis sukūręs ne vieną gerai žinomą modelį, tačiau kuriant kažką naujo visada rizikuojama. „Nesvarbu kiek sėkmingų batelių esi sukūręs anksčiau, kiekvienas naujas dizainas prasideda nuo tuščio lapo ir tai jaudina, visada galvoji kaip žmonės į tai reaguos. Ar jiems patiks, ar juos pirks, ar apie juos kalbės, o gal jų nevertins? Kūryba visada eina kartu su rizika, tačiau apie tai kalbėjau su Tinker Hatfield (Air Max serijos pradininku), kuris kartoja, jog „jei aš noriu tai padaryti – aš darysiu ir jei mane dėl to atleis – tegul atleidžia“. Mane tai išlaisvino nuo baimės, jog kiti nesupras mano kūrinio, todėl ėmiausi drastiškai didinti oro pagalvę“.

Nors 2018/2019 metais jaučiamas ypač didelis susidomėjimas sportine avalyne, kuri turi aukštą padą, visgi Air Max 720 dizaineris sako, jog su šiuo modeliu jis nesekė trendu, o batelio kūryba vyko net keturis metus. Dylan norėjo sukurti modelį, kuris būtų ypač komfortiškas, o už tai geriau neatlieka niekas kitas, kaip didžiulė oro pagalvė, kuri šiuose bateliuose siekia net 38mm ir savo tūriu gerokai lenkia visas kada nors anksčiau buvusias oro pagalves.

Kitas svarbus aspektas kuriant batelius yra spalvos. Kaip pamini Nike dizainerė, atsakinga už spalvas, Courtney Dailey „pasaulis tapo chaotiškas ir pilnas iššūkių, daugybė žmonių jaučiasi bejėgiai, tačiau jaunų žmonių optimizmas ir tikėjimas ateitimi sukelia jausmus, jog jie sukurs gražesnį ir geresnį pasaulį bei vedami šio optimizmo norime, kad bateliai įkvėptų, suteiktų jėgų, šviesos ir todėl batelius kūrėme įvairių spalvų, prioritetą teikdami ryškioms ir gaivioms spalvoms.“ Kad tai nebūtų tik žodžiai ar tik spalvomis prisidėjimas prie gražesnio pasaulio siekio, Nike ypač pasistengė dėl batelio gamybos ir daugiau nei 75% medžiagų naudojamų šių kedų gamybai, gaminamos iš perdirbtų atliekų. Tad visa šio modelio idėja skleidžia žiną, jog komfortiškai siek šviesesnio ir gražesnio rytojaus!
www.kixart.lt »

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai