Nerafinuotas taukmedžio sviestas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nerafinuotas taukmedžio sviestas

9 €
ID: 6734658
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 19

Skelbimo aprašas

E parduotuvė - www.bestnatures.lt - natūralus nerafinuotas taukmežio sviestas "Best Natures Cosmetic" su 20% NUOLAIDA! Prekes pristatome visoje Lietuvoje per 1-3 darbo dienas.

Aukščiausios kokybės, laukinėmis sąlygomis augusių taukmedžių (sviestmedžių) sviesto sudėtyje yra vitaminų A, E, F, alantoino, kariteno bei riebalų rūgščių, kurios skatina ląstelių regeneraciją, ramina, drėkina ir maitina odą.

Taukmedžių svieste yra apie 10% biologiškai aktyvių (gydomųjų) ingredientų, kurie greitina žaizdų gijimą, nuramina sudirgusią odą, mažina niežėjimą, gydo probleminę, išsausėjimų pažeistą, senstančią, suskeldėjusią odą, slopina uždegimus.

Taukmedžių sviesto sudėtyje yra apie 90% drėkinamųjų sudedamųjų dalių, labai didelis kiekis vitaminų A, E ir F. Taukmedis skatina ląstelių atsinaujinimą ir gerina kapiliarinę cirkuliaciją. Taukmedžių svieste yra visi elementai, kurie yra būtini palaikyti sveikos odos balansą (oda aprūpinama visais reikalingais vitaminais ir elementais), elastingumą (sutvirtina odą bei ją stangrina, suteikia tamprumo) ir odos tonui (padeda sumažinti pigmentacijos ženklus ir dėmių atsiradimą).

Natūralūs produktai, nerafinuotas taukmedžio sviestas, natūrali kosmetika, natūralios kūno priežiūros priemonės, prekės kūdikiams, gryni gamtos produktai, dovanų idėjos.

AKCIJA. Nuolaidos kuponas SKELBIU20. Sudėkite prekes į krepšelį, įveskite kupono kodą B2020, spauskite panaudoti nuolaidų kuponą. Visoms prekėms esančioms krepšelyje bus pritaikyta 20% nuolaida.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai