Neoline G-tech X27 vaizdo registratorius - veidrod

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Neoline G-tech X27 vaizdo registratorius - veidrod

135 €
ID: 7593194
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 11

Skelbimo aprašas

Būklė:
Nauja
Neoline G-Tech X27 vaizdo registratorius - veidrodis
Rugsejo menesi prekyboje pasirodys Naujasis Neoline G-TECH X27 - tai, panoraminis veidrodis su vaizdo registratoriumi ir galinio vaizdo kamera. Šis gaminys bus su integruotu GPS moduliu, kuriame instaliuota greicio radaru dislokacijos duomenu baze. Busite ispeti apie visus stacionarius radarus, bei vidutinio greicio matuoklius.

Ekrano dydis: 4.3 coliu
Vaizdo raiška:
Pagrindine kamera Full HD 1920 x 1080 (30k/s)
Galine kamera HD 1280 x 720 (30k/s)
Apvalgos kampas:
Pagrindine kamera: 150
Galine kamera: 100
GPS modulis: išorinis
Integruota baterija: 600 mAh
Vaizdo irašu formatas: MOV (H.264)
Integruotas mikrofonas / garsiakalbis
G-sensorius / Parkingo reimas
Ciklinis irašymas / Nepertraukiamas irašymas
Geografine padetis fiksuojama ekrane
Palaiko atminties korteles: Micro SD 8GB - 32GB (10 klases)
Matmenys: 284 x 99 x 16 mm / Svoris: 328 g
Vaizdas irašinejamas sinchroniškai, tiek priekyje tiek automobilio gale.

Kompanijos “Neoline produkcijos asortimenta papilde naujas G-Tex X27, formato 4-1-name irenginys. Tai Full HD vaizdo registratorius, panoraminis galinio matymo veidrodis, papildoma HD galinio vaizdo kamera ir GPS informatorius apie stacionarius radarus bei vidutinio greicio ruous kuriuos mato pagal GPS koordinates.

Deka išskeciamu uspaudeju, irenginys lengvai tvirtinasi prie automobilio salone esancio gamyklinio veidrodio, tuo paciu usimaskuodamas nuo bereikalingo demesio ir nesukeldamas rupesciu del matymo lauko vairuojant automobili. Iprastinio veidrodio dizainas puikiai dera su ispudingu elektroniniu irenginiu.

Pagrindine (priekinio matymo) kamera vaizda apima 150 kampu ir filmuoja HD formatu. Papildoma galinio vaizdo kamera filmuoja HD formatu, apimdama 120 matymo lauka ir atlieka parkavimosi irenginio funkcija. Vairuotojo patogumui, ijungus atbulinio vaiavimo pavara, galines kameros transliuojamas vaizdas matomas “veidrodio ekrane.

Imontuotas 4.3 ekranas suteikia galimybe patogiai keisti irenginio nustatymus ir be vargo periureti nufilmuota vaizdo mediaga. “Neoline G-Tex X27 irenginio vaizdo irašu saugojimui galima naudoti 8-32 GB talpos Micro SD korteles. Imontuota pranešimu sistema, garsiniu signalu perspes jus nutrukus rašymo funkcijai. Taip pat busite perspetas apie atminties korteles nebuvima ar jos paeidima, ar irenginio ir korteles kontakto praradima. Ši funkcija utikrina, kad tai nutikus, vairuotojas bus laiku informuotas, kas pades išvengti netiketumu.

GPS modulis su integruota greicio matuokliu koordinaciu duomenu baze, praneš vairuotojui apie kelyje esancias kliutis ir neblaškys sukoncentruoto i veiksma kelyje demesio. Pagerinto darbo algoritmo, integruotos i irengini SpeedCam sistemos deka, vaizdo registratorius igauna dideli pranašuma konkurentu atvilgiu. Pavyzdiui, smulkiai apdirbes informacija, jis turi galimybe pranešti apie vidutinio greicio kontroles ruoa, taip pat apie nukrypima iš eismo juostos, greicio viršijima bei kitus netoli esancius GPS punktus. Be to “Neoline G-Tex X27 turi idiegta 45-iu valstybiu greicio kontroles irenginiu duomenu baze, kuri reguliariai atnaujinama.

Svarbi funkcija yra ta, kad ne tik vaiuojant, bet ir priparkavus automobili, nesant vairuotojui, irenginys turedamas patentuota “Neoline parkavimo reima, nuo smugio automatiškai aktyvuoja irašymo funkcija. Taip filmuota mediaga nebus ištrinta ir liks išsaugota ivykiu “byluteje.

Taip pat prekiaujame: Magais, magas, 2DIN, multimedia, multimedija, GPS , grotuvas su navigacija, CD grotuvas, automagnetolos, automagnetola, magnetola
, navigacija, vaizdo registratoriai, parkavimo sistema, partonikai, galinio vaizdo kamera, signalizacija
Garsui sustiprinti galime pasiulyti: stiprintuvas, stiprekas, kondensatorius, farad, laidai, laidu komplektas
Turime ivairiausiu koloneliu: kolonele, bosas, zemu dazniu kolonele, aukstu dazniu kolonele, koloneles
Dirbame su žinomom firmom kaip: Alpine, Pioneer, Boshmann, Sony,JVC, Voice kraft, Pamoc, XF X3, Still cool, JBL, BM
Apšvietimui galime pasiulyti: Xenon, Led marker, LED bar, Angel eyes, lemputes, lempute, D2S, D1S, D2R, D3S, D4S, H1, H3, H4, H6, H6M, H7, H8, H9, H10, H11, H13

Aleksoto turgus prieš 63 kioską kioskas ir 63 kioskas (iš Lakūnų pl. antri vartai po kaire į turgų ir kairėje pusėje būsime mes)! Montuojam Kaune Statybininkų g 12B.Prieš atvykdami būtinai pasiskambinkit.
+37060269245

Kaune susitikti galime vietoje, o į kitus miestus, visoje Lietuvoje pristatymas Kurjeriu, atveža į vietą ir atsiskaitote gavę prekę.

DARBO LAIKAS:

I NEDIRBAME.
II 9 – 18 val.
III 9 – 18 val.
IV 9 – 18 val.
V 9 – 18 val.
VI 9 – 16 val.
VII 9 - 14 val.

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Visais klausimais skambinkite arba rašykite SMS:
+37060269245 + Viber
+37067656131
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
tehtuze.autogidas.lt
WWW.PREKES-VISIEMS.LT
FACEBOOK: ANDROID MULTIMEDIJOS - AUTOMOBILINE GARSO IR VAIZDO APARATURA.
www.prekes-visiems.lt »

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai