Nebrangus ir profesionalus vertimas studentams

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nebrangus ir profesionalus vertimas studentams

Sutartinė
ID: 5727362
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 150

Skelbimo aprašas

Profesionalios vertimo paslaugos - kokybiškai verčiu iš/į anglų kalbą įvairių temų mokslinius darbus, santraukas/summary, įvairaus pobūdžio ir temų medžiagą, skirtą studentams ir moksleiviams mokytis. Verčiu bet kokios tematikos ir sudėtingumo darbus.
**************************
Tekstas profesionaliai išverčiamas ir iškart suredaguojamas. Tekstą verčiu tiesiogiai be jokių programų, nežinomiems žodžiams išversti naudoju profesionalius žodynus (nenaudoju Google Translator kaip dauguma nepatyrusių vertėjų).
***********************
Priimami užsakymai iš visų Lietuvos miestų ir miestelių. Nebrangiai. Kaina priklauso nuo teksto sudėtingumo ir apimties, atlikimo skubumo. Paprastas atsiskaitymas per banką arba susitikus.
***********************
Aukštasis išsilavinimas, žinių gilinimas įvairiose srityse, knygų skaitymas ir patirtis - Anglijoje gyvenęs 3 metus, atsakingas požiūris i darbą, nurodytų terminų laikymasis bei kitos savybės garantuoja bet kokios tematikos, bet kokio sudėtingumo teksto profesionalų vertimą. Turiu patirties įvairių sričių vertimuose: teisės, ekonomikos, biologijos, chemijos, sporto, medicinos. Esu išvertęs tris knygas.
***********************************
Kokybiškos paslaugos už prieinamą kainą! Visoje Lietuvoje.

Atsiųskite darbą kainos įvertinimui ir parašykite savo telefoną: [email protected]

*****Dariaus Vertimai*****
********Geriausias Jūsų pasirinkimas***
Kontaktai:
e-mail: [email protected]
tel.: +37061066808

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai