Naujos įkraunamos belaidės "Sony MDR-RF895R" ausinės

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Naujos įkraunamos belaidės "Sony MDR-RF895R" ausinės

60 €
ID: 8064027
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 24

Skelbimo aprašas

Naujos belaidės labai aukštos kokybės įkraunamos "Sony MDR-RF895R" ausinės. TV ar kitas įrenginys prie ausinių įkrovimo stotelės (doko) prijungiamas per AUX 3.5 mm garso įvestį. Patvarios, minkštos ir saugios ausinių pagalvėlės pritaikytos klausytis ilgai ir patogiai, jas galima pasukti ir pakreipti, taigi ištisas valandas galima mėgautis komfortu. Ausinės be dėžutės, gabentos bendroje dėžėje su kitomis prekėmis, dėl to gali būti tik minimalių žymių, būklė matosi nuotraukose.

* Dėl triukšmo mažinimo technologijos belaidis signalas apsaugotas nuo trukdžių iš kitų elektroninių prietaisų, todėl galima mėgautis itin aiškiu mėgstamų filmų, garso takelių ar žaidimų garsu.
* Padidintas siųstuvo stotelės aprėpiamas atstumas net iki 100m, todėl galima judėti iš vieno kambario į kitą neprarandant garso ryšio.
* Klausykitės mėgstamų TV laidų, muzikos ir filmų, neįkraudami baterijos iki 20 valandų.
* Dideli 40 mm garsiakalbiai užtikrins, kad kiekviena detalė – nuo griausmingo dundėjimo iki švelnaus šnabždesio – bus girdima aiškiai ir tiksliai. Dėl uždaro gaubto konstrukcijos, dinaminių garsiakalbių ir balso režimo mygtuko garso kokybė yra didesnė, o triukšmas ir trukdžiai iš išorinio pasaulio sumažinami, todėl galima ramiai mėgautis pramogomis.
* Palietus balso režimo mygtuką galima mėgautis aiškesniais laidų ir filmų dialogais.

Detali informacija pateikta oficialiame gamintojo puslapyje lietuvių kalba bei trumpoje video apžvalgoje čia:
https://www.youtube.com/watch?v=OU7IQXcjXjI

- - -
Prekė iš Vakarų Europos sandėlių, turiu ir daugiau įvairios naujos kompiuterinės, garso bei kt. technikos pardavime, žr. visus mano skelbimus.
- - -
Miestas - Lentvaris, Trakų r. sav.
Siunčiu į LP Express / DPD paštomatą (+3,00 €).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai