Naujiena! Geriausia dovana vaikui švelnus drambliukas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Naujiena! Geriausia dovana vaikui švelnus drambliukas

11,99 €
ID: 6858300
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 28

Skelbimo aprašas

Labai džiuginanti dovana yra švelnus ir minkštas dramblys. Šie gražūs drambliai - drambliukai bet ką maloniai nustebins ir bus praktiška bei įspūdinga dovana.
Turime ko gero didžiausią pliušinių dramblių ir drambliukų 40-60-80 cm pasirinkimą Lietuvoje. Yra pilkos, mėlynos, geltonos, violetinės, rožinės ir raudonos spalvos. Taip pat prekiaujame dideliais pliušiniais meškinais.
Pigiausia kaina už geriausią kokybę. Parduotuvėje, Kaune, galima atsiimti tą pačią dieną, po darbo valandų ar savaitgalį paskambinus tel. 8-698-24995. Visas prekes turime vietoje. Kurjeriai į kitus miestus ir kaimus pristato dažniausiai jau kitą darbo dieną, o esant dideliam skubumui yra galimybė gauti ir tą pačią dieną per autobusų siuntų tarnybą.

Šiuos pliušinius dramblius ir drambliukus galima naudoti kaip dekoratyvinę pagalvę ar pagalvėlę. Visos spalvos nuostabios, lieka tik Jūsų skonis ir pasirinkimas!

Tinkamos progos: vaiko gimimas, gimimo diena, krikštynos, pasimatymas, dovana merginai ar mylimam žmogui ir kitos tinkamos progos.

http://gramofonas.com/41-pliusiniai-drambliai

Tel. 869824995 Kaunas. Kainos nurodytos parduotuvės svetainėje www.gramofonas.com

Kainos su nuolaida:
40(65)cm - 11,99€
60(100)cm - 22,99€
80(130)cm - 39,99€

Dėmesio! Žaislai užpildyti ne sinteponu ar kita pigia medžiaga, o specialiu, žaislams ir patalynei skirtu, silikonizuotu poliesteriniu pluoštu susuktu kamuoliukais (granulės). Importuojame tiesiogiai iš gamintojo ir turime atitinkamą higienos sertifikatą (hygienic certificate). Ko gero tik pas mus įsigysite kokybiškiausią prekę!

Jūsų patogumui elektroninė parduotuvė www.gramofonas.com

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai