NAUJIENA DRENAŽINIS ŠULINYS JŪSŲ SKLYPO SPRENDIMAMS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

NAUJIENA DRENAŽINIS ŠULINYS JŪSŲ SKLYPO SPRENDIMAMS

125 €
ID: 5975211
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1186

Skelbimo aprašas

Plastikinis drenažinis šulinys sklype gali atstoti betoninius šulinio rentinius.

Jis transportuojamas lengviau, montavimas nesukelia sunkumų, estetiškas ir nedidelis dangtis sklype.

Patobulintas ir patogus sprendimas pasiteisino jau ir Lietuvoje. Šulinėlius renkasi daugelis nuotekų valymo įrenginių montuotojų,sodininkų,individualių namų savininkai.

Vamzdžio įbėgimo anga D110 šulinėlio viduryje. Po šulinėliu pilasi 1,30 m 16-32 frakcijos skaldos ir aplink spinduliu dar apipilama 50-70 cm skaldos pagal poreikį, viso apie 2 m3. Dėl to ne tik tūris vandeniui nubėgti, bet ir grunto sugeriamumas stipriai padidinamas. Visą darbą atlieka ekskavatorius.Galimas montavimas ir rankiniu būdu. Pajungimas vamzdžio labai paprastas ir greitas.Nereikia smaluoti rentinių, daužyti skylių,naudoti sandarinimo priemonių,užtepinėti siūlių,naudoti kopiečių,pirki viršutiniu žiedų užbaigimu,
ant jų fiksuoti sunkių metalinių ar betoninių dangčių .Šulinelis palengvina montavimą drėgnuose ir sudėtinguose vietovėse, kai darbus reikia atlikti greitai ir paprastai. Patogus valymas iš vidaus.

1. Šulinys naudojamas prie valymo irenginių išvalytų nuotekų infiltracijai į gruntą

2. Lietaus kanalizacijos nuo stogų ir latakų infiltracijai į gruntą

3. Sklypo,namo pamatu bei įvairaus drenažo infiltracijai į gruntą

4. Taip pat gali būti naudojamas kaip rezervuaras vandeniui jei jūsų sklypo gruntas molėtas. Kuris neįgeria vandens ir iš kurio būtų išpompuojamas perteklinis vanduo automatinio drenažinio siurblio pagalba (yra vietos siurbliui pakabinti)

5.Esant didesniems nuotekų valymo irenginiams su daug vartotojų bei ilgoms kanalizacijos trąsoms galima montuoti (dubliuoti) keletą ir daugiau šulinių pagal poreikį (šulinėliai tarpusavyį jungiasi 110 diametro vamzdžiais)


Gaminys yra sertifikuotas ir turi CE ženklinimą.

Gaminamas iš aukščiausios kokybės ir tankio
polietileno (HDPE), kurio tankis yra 940 - 970 kg/m3.

Polietilenas turi daug gerų savybių, todėl juo vis dažniau pakeičiamos įvairios kitos medžiagos – metalas, betonas, kita.
Gaminiai iš polietileno yra atsparūs korozijai, jiems galima suteikti įvairias formas, bei briaunas. Naudojant visame pasaulyje
plačiai paplitusią rotacinio liejimo technologiją, tinkamai suformuotų briaunų standumo dėka polietileno gaminiai gali atlaikyti dideles mechanines apkrovas grunte ir nesupliukšti, o jų svoris yra žymiai mažesnis ne tik už betono gaminių, bet ir už metalinių tos pačios paskirties gaminių svorį.

Drenažinio šulinuko matmenys:
Diametras (elipsė) 800/1000 mm, aukštis 1540 mm, dangčio diametras 400 mm. Talpa 624 litrų.

Kaina:
1125.00 Eur su PVM





MB BIOMINA
Oficialus gamintojo HABA RL atstovas Lietuvoje
Prekyba nuotekų valymo įrenginiais ir priedais
Įmonės kodas 304107928
PVM kodas LT100009719310
Tel. 8-633 36262
El.paštas: [email protected]

Kaina: 125 €




Tekstinė paieška:

Nuoteku valymo irengimas,nuoteku irenginys,nuotekos,lauko kanalizacija,nuoteku valymo irengimai,santechnikos darbai
nuoteku tinklu irengimas,nuoteku valymo irenginiai,lauko nuotekos,drenazas,drenazas lauko,lauko drenazas,statybiniai darbai,ekskavatoriaus,ekskavatorius, paslaugos,suliniu kasimas,valymo irenginiai su orapute,siurbline,komunikaciju tiesimas,mini ekskavatorius,zemes darbai,komunikacijos,lietaus surinktuvai,tualeto bakterijos,wc,tualetas,bakterijos,vamzdziai,drenazinis laukas,santechnika,sodas,namas,sodyba,laukowc,wc lauko,laistymo sistemos biopreparatai,nuoteku ,traidenis,august ir ko,feliksnavis,buiteka,issiurbimas,grezinys,unitazas,klozetas,plastikas,politilenas,siurbline,siurblys,zvyras,smelis,skalda,visi miestai,zemes lyginimo darbai,gruntas, zemes tecnikos nuoma,sulinio ziedai,rentiniai,traidenis,august ir ko,feliksnavis,buiteka,eneka,plastic formo,europlast,ecoroto,epurbloc,traidenis,biomina,rezervuarai,talpos,talpyklos sulinio ziedai,RENTINIAI,rentiniai,šulinio žiedai,dyzelino talpyklos

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai