Naujas LYAPKO aplikatorius 37–40 dydžio vidpadžiai Šimtamyliai 5,0 Ag

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Naujas LYAPKO aplikatorius 37–40 dydžio vidpadžiai Šimtamyliai 5,0 Ag

45 €
ID: 7844076
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 41

Skelbimo aprašas

Nauji sertifikuoti originalūs LYAPKO / LIAPKO masažiniai akupresūros aplikatoriai tiesiai iš gamintojo Ukrainoje. Pridėsiu originalius lankstinukus.

Naudojimo paprastumas, saugumas, neinvaziškumas, aukštas efektyvumas leidžia aplikatorius galima naudoti tiek sveikatingumo įstaigose, tiek ir savarankiškam naudojimui namuose. Aplikatoriai skirti sveikatai stiprinti, reabilitacijai, masažui, stimuliacijai ir gerai kasdienei savijautai palaikyti. Puiki dovana tiek sau, tiek artimajam.

Taikant akupresūrą, vyksta daug sudėtingų reakcijų, todėl suaktyvėja kraujotaka, pagreitėja medžiagų apykaita, organizme išsiskiria biologiškai aktyvios medžiagos – endorfinai, kurie gali mažinti skausmą ir padėti atpalaiduoti nugaros, kaklo ir kojų raumenis.

Aukštas aplikatorių efektyvumas sąlygotas intensyvių reflektorinių-mechaninių, galvano-elektrinių ir imunologinių reakcijų. Aplikatorių sudėtis: varis, geležis, cinkas, sidabras, nikelis, medicininė guma.

*LYAPKO aplikatorius 37–40 dydžio vidpadžiai Šimtamyliai 5,0 Ag (šlepetės).

Specialiai parinktas ribojančių volelių aukštis dozuoja ir koreguoja adatų spaudimą į refleksogenines padų sritis. Tai sistema, tinkanti kiekvienam, nepriklausomai nuo amžiaus, lyties ir svorio! Ant šių vidpadžių galima stovėti, įdėjus į kojinę ar į avalynę – vaikščioti arba sėdint ridinėti grindimis daiktus, pvz., stiklinį butelį, akmenukus.

Terapinio seanso trukmė (t. y. aplikatoriaus poveikio pėdoms laikas) lemia poveikį:

a) Tonizuojantis efektas, aštraus skausmo nuėmimas: 5–7 min. aktyviai judant (vaikščiojant), stovint ant vidpadžių arba intensyviai ridenant grindimis daiktus.
b) Raminantis efektas, lėtinio skausmo mažinimas: 15 – 30 min. ir ilgiau – atsisėdus ant kėdės, pėdas padėti ant vidpadžių ir retsykiais pajudinti. Tą patį galima daryti atsigulus ir įrėmus pėdas į kojūgalyje atremtus vidpadžius.

*LYAPKO aplikatorius raktų pakabukas Ežiukas, Greitoji Pagalba. Skausmingų taškų greitoji pagalba - visuomet po ranka!

Komplekto kaina 45 Eur.

- - -
Miestas - Lentvaris, Trakų r. sav.
Siunčiu į DPD / LP Express paštomatą (+3,00 €).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai