naujausias inzinieriu pasiekimas ,sildymo sistemoje

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

naujausias inzinieriu pasiekimas ,sildymo sistemoje

Sutartinė
ID: 7569937
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 31

Skelbimo aprašas

Gyvenimo kokybė prasideda katilinėje
Jūsų namų širdis.
Naudojamas moderniausias intelektualus energijos sprendimąs,
naujausios kartos sildymo katilas,du viename, teikia namams ir el. energiją taupančią elektrą, ir šilumą ,nes su kuro elementais ekologiškai gaminama elektrą, ir šilumą namams, veikia bendros šilumos ir galios principu, jis sunaudoja du kartus sunaudotą energiją, Jis šildo jūsų namą ir tiekia jį elektra bei karštu vandeniu,Štai kodėl energijos etiketę su išskirtiniu A su 3x plius laipsniu,efektyvumas siekia iki 102 %, yra puikus sprendimas sumažinant energijos sąnaudas vienbučiuose ir daugiabučiuose namuose, taip pat smulkaus ir vidutinio verslo įmonėse. ir tiekti iki 200 litrų karšto vandens per dieną, taip sumažindamas šildymo sistemos reikalingą energiją.
800w-20kw , t.y jus nebepriklausomas nuo el. kainu kilimo,kad irengti saules baterijas kurios pagamintu 1kw. el en. maziausiai reikalinga 7m2 stogo ploto, ir stogas dar turi atitikti reikiama montavimo forma,t.y buti plokscias ,
Prieš montuojant saulės modulius ant stogo reikia įsitikinti, ar pats stogas tvirtas ir nereikalauja kapitalinio remonto, pamąstyti, ar neplanuojate keisti stogo dangos. Juk pritvirtinę modulius prie namo stogo, 25-30 metų negalėsite atlikti stogo remonto,o musu siulomas irenginys , uzima vietos tiek, kiek uzima paprastas kieto kuro ,sildymo katilas, ir nera priklausomas nuo saules stiprumo,(yra saule ,ar jos nera ) pardavimas , montavimas , prieziura garantini laikotarpi ,ir po jo.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai