Turi telefoną-turi pajamas. 4-8 € kriptovaliuta Pi

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Turi telefoną-turi pajamas. 4-8 € kriptovaliuta Pi

1 €
ID: 7290361
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 113

Skelbimo aprašas

Kripto valiuta skirta telefonui (visai nenaudoja tel. resursų).

Savo pinigų investuoti nereikia. Numanoma vertė 4-8 Eur/PI 2024 m. Informacija apie kainą (kiek uždidinta).
https://coinmarketcap.com/currencies/pinetwork/ arba
https://www.coingecko.com/en/coins/pi-network

Jau LT galima pi mainyti į visokius daiktus (telefonus, kompiuterius, dovanų kuponus). Projektas yra begalo populiarus Azijos šalyse, todėl galėsite pirkti viską ką tik užsinorėsite. Įkėliau nuotraukų daugiau (prasukite, kad pajaustumėte, kas čia dedasi iš tiesų).

Projektas startavo 2019 m., taigi jau 5 m. Turi virš 55 mln. (2024-03) aktyvių dalyvių. Virš 50 mln. atsisiuntimų iš google play.
Pažiūrėti pagrindinę pi-network statistiką galima čia: https://dashboard.pi-blockchain.net/

PI leidžia "kasti" paspaudus vieną mygtuką kas 24 h, tik dabar "kasti" tapo smarkiai sunkiau ir sunkėja kas mėnesį.

Tai užtrunka 30 sekundžių į dieną, įsijungti programėlę ir paspaudi mygtuką, tikrai labai mažai pastangų. Tik reikia po truputį ir domėtis, plėsti žinias dar ne per vėlu, nes po metų bus 100 mln. Dabar pats vidurys.

Siūlau pamėgint "kasti" kas dieną ir būti kantriems. Programėlėje yra vidinis chatas. Rekomenduoju su facebook registruotis pirmą kartą. Jau labai daug prisijungusių per šią nuorodą, todėl pagalba bus!

Esu šiame projekte, jau virš 4 m. ir per tą laiką dar neradau įdomesnio nei vieno cripto valiutų projekto, kur nereikia dėti savo pinigų. Viskas teisiškai legalu, todėl užtrunka darymas.
Kas ilgiau dalyvauja, supranta, kad tai virsta tikrove, tačiau ir platesnę perspektyvą reikia matyti - čia yra web3 projektas, o tai reiškia ateitis link kurios eina internetas - technologija, kuri bus naudojama daug metų į priekį.

Kriptovaliuta nuoroda:

https://minepi.com/aarrtturas nurodyti kas rekomendavo "aarrtturas" (kabučių nevesti).

Programėlės pavadinimas "pi network".
Kai vesite savo duomenis registruojantis, butinai veskite viską be klaidų, taip kaip nurodyta jūsų dokumentuose. Klaidų negali būti, šis momentas labai svarbus! Nesuklyskite!

Būkite kantrūs, čia laimėtojai yra kantriausi. Nemeskite, nes kažkas ne pagal jus ir norisi greito rezultato - tokio nebūna.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai