NAUJAS PROŽEKTORIUS X-BALOG BL-Q2805

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

NAUJAS PROŽEKTORIUS X-BALOG BL-Q2805

65 €
ID: 7707876
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 16

Skelbimo aprašas

Galingas žibintuvėlis su gelio jungikliu. Rinkinys sukurtas specialiai oro šautuvams ir ASG kopijoms, nors pats žibintuvėlis gali būti naudojamas kaip klasikinis turistinis žibintas. Vienas didelio efektyvumo CREE LED su nepalyginamai ilgesniu tarnavimo laikas palyginti su kaitinamosiomis lemputėmis ir daug daugiau galios nei šviesos diodai. Specialiai parinkta reflektoriaus forma ir šviesos diodo vieta leidžia šviesos diapazonas iki 400 metrų. Žibintuvėlis turi du jungiklius. Pagrindinis jungiklis korpuso gale įjungia vieną apšvietimo režimą - 100% galią. Čia taip pat sumontuotas gelio jungiklis, antra, antrinis jungiklis ant žibintuvėlio korpuso.

18650 ličio jonų baterijos Tvirtinimas pagamintas iš ABS, leidžia pakabinti žibintuvėlį tiesiai po oro pistoleto ar ASG vamzdžiu 12-18 mm skersmens. Pridedamas dviejų taškų gelio jungiklis su 60 cm ištemptu laidu, leidžia akimirksniu įsijungti.

Įjunkite ir išjunkite žibintuvėlį, neatimdami piršto nuo gaiduko. Kietas, atsparus įtrūkimams korpusas, pagamintas iš T6061 frezuoto aliuminio žibintuvėlis puikiai tinka lauke, ant dviračio, namuose ar automobilyje.

Visas žibintuvėlio korpusas pagamintas iš ypač patvaraus aliuminio lydinio, anoduoto juodinto, dėl to jis atsparus dideliems mechaniniams sužalojimams.

Dėl labai gerų taktinių parametrų šis žibintuvėlis yra visų pirma jis tinka saugumo tarnyboms, policijai, kariuomenei ar gero apšvietimo lauko entuziastams, pvz medžiotojai, meškeriotojai ar kiti pasaulio žvalgytojai. Žibintuvėlis yra sandariai uždarytas visose jungtyse sriegiu.

●Žibintuvėlio korpusas pagamintas iš aviacinio aliuminio lydinio - stipriausio rinkoje esančio lydinio.

●Jo paviršius turi neslidžią struktūrą.

●2 x 18650 3,7 V baterija.

●Ilgis: 225 mm.

●Skersmuo: 27 mm.

●Objektyvo skersmuo: 64 mm.

●Diapazonas : iki 500 m.

●Diodo tipas: CREE T6.

●Šviesos galingumas: 12 000 liumenų.

●Svoris: 265 g.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai