Naujas Philips šviesos žadintuvas "Wake-Up Light"

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Naujas Philips šviesos žadintuvas "Wake-Up Light"

80 €
ID: 8039243
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 29

Skelbimo aprašas

Naujas Philips HF3521/01 šviesos žadintuvas "Wake-Up Light". Iš ekspozicijos, minimalios žymės dėl gabenimo bendroje dėžėje su kitomis prekėmis, buityje nenaudotas.

LED pagalba yra imituojamas tekančios saulės apšvietimas (taip pat ir saulėlydžio, padedančio pasiruošti miegui), šviesa 30 min po truputį intensyvėja, nuo švelnaus aušros rausvumo iki oranžinės, kol kambarį pripildo ryškiai geltona šviesa ir taip natūraliai pažadina.

Demonstracinis video, kaip veikia apšvietimas, yra čia:
https://www.youtube.com/watch?v=ms3t1Lc1gMI

Nustatytu žadinimo laiku suskambės natūralus garsas, kad tikrai pabustumėte. Pasirinktas garsas pusantros minutės po truputį didinamas iki nustatyto garsumo lygio. Galima rinktis iš 6 natūralių garsų: paukščių miške, budos, jogos, vandenyno bangų, dainuojančių dubenų ir ryto garsų.

Ekrano ryškumas reguliuojamas automatiškai pagal kambario apšvietimą. O palietus įjungiamas 9 min snaudimo režimas (snooze). Taip pat yra FM radijas bei skaitymo lempa. Šviesos žadintuve galima rinktis iš 20 šviesos intensyvumų.

Philips šviesos žadintuvas yra vienintelis moksliškai patvirtintas žadintuvas. Daugiau informacijos galima rasti pateiktoje nuorodoje į oficialų gamintojo puslapį bei trumpose video apžvalgose čia:
https://www.youtube.com/watch?v=gQ8sPGFdpcQ
https://www.youtube.com/watch?v=E_Xic_YhVFg

- - -
Prekė iš Vakarų Europos sandėlių, turiu ir daugiau įvairios naujos kompiuterinės, garso bei kt. technikos pardavime, žr. visus mano skelbimus.
- - -
Miestas - Lentvaris, Trakų r. sav.
Siunčiu į LP Express / DPD paštomatą (+4,00 €).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai