Naujas Elektrinis paspirtukas su sėdyne riedis dviratis

Naujas Elektrinis paspirtukas su sėdyne riedis dviratis

489 €
ID: 8077430
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7
Naujas Elektrinis paspirtukas su sėdyne riedis dviratis
Daugiau
Daugiau nuotraukų (10)

Skelbimo aprašas

Naujas Evercross ES2 Elektrinis paspirtukas su sėdyne ir krepšiu. Šis elektrinis paspirtukas tiems, kas nori daugiau saugumo ir komforto vairuojant jį atsisėdus, lengvesnis valdymas, dėl didesnių ratų stabilesnis, plati kojų bazė, amortizacija, šviesos.
Paspirtukai dėžėse klientui pageidaujant galime surinkti. Tinka APVA paramai

Video apžvalga:
https://youtu.be/9ef_MJpueso?si=ohTDGgLoPh0L6k8S

Funkcijos:

【Galingas variklis ir aukštos kokybės baterijos】 Elektrinis paspirtukas su sėdyne suaugusiems su tvirtu 400 vatų varikliu ir ilgalaikiu 36 V 10,4 AH ličio jonų akumuliatoriumi, vienu įkrovimu nuvažiuoja apie 35km, o greitis siekia iki 25km/h. ES2 elektrinis paspirtukas, puikiai tinkantis greitoms kelionėms į darbą ir atgal bei greitiems reikalams kaimynystėje, suteikia patobulintą važiavimo susitikimą.
【Patogus ir sklandus važiavimas】 Su 12 colių e-bike stiliaus ratais, erdvia priekine ir galine reguliuojama dviguba pakaba sėdyne ir plačiu pagrindo dizainu, kuris pirmiausia sugeria nelygumus ir nelygios kelio dangos poveikį, todėl ne tik mėgaujatės daug vietos kojoms ir komfortu, kartu mėgaudamiesi didesniu stabilumu ir saugumu važiuojant.
【Saugus】 Gerai matomi priekiniai ir galiniai stabdžių žibintai yra jūsų nakties sargai. Reaguojantys priekiniai ir galiniai diskiniai stabdžiai užtikrina puikų elektrinio paspirtuko stabdymą ir valdymą, o patogus skambutis ir priekiniai bei galiniai žibintai leidžia važiuoti palaipsniui ir saugiai. Specializuotas stiebo užraktas apsaugo nuo atsitiktinio stiebo išnirimo.
【Patogus ir nešiojamas】 Elektrinis paspirtukas ES2 gali lengvai vežtis jūsų bakalėjos prekes, knygas ar krepšius su lengvai nuimamu krepšeliu. Be to, mūsų ES2 suaugusiųjų elektrinio paspirtuko surinkimas yra be vargo, tiesiog pritvirtinkite sėdynės ir krepšio priedus. O ES2 e-paspirtukas turi UL2272 sertifikatą, garantuojantį kokybę ir atitikimą saugos standartams.
【Trys greičio režimai】 Įrengtas trimis greičio režimais – sporto režimu 25km/h, balanso režimu 15 kilometrų per valandą ir kruiziniu režimu 10 kilometrų per valandą greičiu, mūsų paspirtukas prisitaiko prie jūsų tempo. Būkite informatyvus naudodamiesi skaitmeniniu ekranu.
Specifikacijos:

Prekinis ženklas EVERCROSS
Modelio pavadinimas ES2
Amortizacija: Pneumatinė dviguba pakaba
Pakuotės svoris: 32kg
Pakuotės matmenys: 140 x 73 x 126cm
Variklio galia: 400W
Baterijos talpa: 36V 10,4ah
Stabdžių stilius: priekiniai ir galiniai diskiniai stabdžiai
Ratų tipas: 12 colių
Sėdynė: taip yra
Didžiausia apkrova: 120kg

Mūsų prekes galite rasti ir nusipirkti el parduotuvėje WWW.BOP.LT

Kaunas į kitus miestus galime siųsti.
Klientui pageidaujant išrašome sąskaitą faktūra.

Kontaktai

Vardas
Audrius
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai