Naujas belaidis namų garsiakalbis "Philips TAW6205/10" su Ambilight, Wi-Fi

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Naujas belaidis namų garsiakalbis "Philips TAW6205/10" su Ambilight, Wi-Fi

120 €
ID: 8068677
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Skelbimo aprašas

Nauja Philips belaidė namų garso sistema TAW6205/10, 40 W galingumas, Wi-Fi bei bluetooth sąsajos, DTS Play-Fi, Ambilight, jungiama į rozetę. Be dėžutės, komplekte tik maitinimo laidas, būklė matosi nuotraukose.

Kolonėlė yra suderinama su „DTS Play-Fi“, todėl galima sinchronizuoti su kitais su „Play-Fi“ veikiančiais garsiakalbiais, kad aukštos kokybės garso sistema veiktų keliuose kambariuose, o jei garsiakalbis veikia su „Play-Fi Surround“ funkcija, šią kolonėlę net galima prijungti prie tikros erdvinio garso sistemos.

Žemųjų dažnių garsiakalbio, dviejų pasyviųjų spinduolių ir aukštųjų dažnių garsiakalbio derinys – sodrus garsas, galingi bosai ir energingas diskantas. Transliuojant per „Wi-Fi“ gaunamas aukščiausios kokybės signalas bei užtikrinamas nepriekaištingas garsiakalbių garso sinchronizavimas kambariuose.

Paprašykite su „Alexa“ veikiančių prietaisų ar bet kurio kito prietaiso su Google Assistant“ paleisti muziką per garsiakalbį, padidinkite garsumą vakarėliui, sumažinkite vėlai vakare, sužinokite naujienas ir kt., viską atlikite laisvomis rankomis.

Suderinus su „Wi-Fi“, „Bluetooth“, „Google Chromecast“ ir „Apple AirPlay 2“ galima transliuoti mėgstamą muziką ir tinklalaides . Naudojant „iOS“ prietaisus, galima naudoti „Siri“, kad garsiakalbį valdyti balsu. Nesvarbu, ar transliuojama tiesiogiai iš „Spotify“, ar yra pasiekiami „Tidal“ aukštos kokybės albumai naudojantis „Play-Fi“ programa, ši kolonėlė transliuoja viską nuo vakarėlių grojaraščių poilsio kambaryje iki tinklalaidžių biure – viskas skambės sodriau, stipriau ir aiškiau.

Ši garso sistema ne tik groja muziką, joje veikia ir „Ambilight“. Įmontuotas LED apšvietimas veikia su „Philips Ambilight“ televizoriumi, prijungiama paspaudus kolonėlės „Ambilight“ susiejimo mygtuką. Tai leidžia mėgautis didesniu „Ambilight“ efektu žiūrint filmus, žaidžiant ar klausantis muzikos (žr. paskutinę nuotrauką).

Specifikacijos:
* Išvesties galia (maks.): 80 W
* Išvesties galia (RMS): 40 W
* Bendras harmoninis iškraipymas: 10 %
* Dažninė charakteristika: 20–20 000 Hz

Daugiau informacijos galima rasti pateiktoje nuorodoje į oficialų gamintojo puslapį bei trumpoje video apžvalgoje čia:
https://www.youtube.com/watch?v=wVy-AUPEuBo

- - -
Prekė iš Vakarų Europos sandėlių, turiu ir daugiau įvairios naujos kompiuterinės, garso bei kt. technikos pardavime, žr. visus mano skelbimus.
- - -
Miestas - Lentvaris, Trakų r. sav.
Siunčiu į LP Express / DPD paštomatą (+4,00 €).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai