Naujamiestis Vilniaus m. sav. 1 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Naujamiestis Vilniaus m. sav. 1 kambariai

450 €
ID: 6878550
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Naujamiestis
Plotas (kv.m.)
39.65
Kambarių sk.
1
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

Vilniuje Vytenio g. išnuomojamas erdvus (39,65 kv. m) stilingai įrengtas loftas. Loftas yra trečiame aukšte, atokiau nuo pagrindinių triukšmingų gatvių.

Pagrindiniame lofto aukšte įrengtas gyvenamasis kambarys, virtuvė ir san. mazgas, kuriame yra WC, dušas, moderni skalbyklė-džiovyklė.

Pakilus laiptukais į antrą lofto aukštą yra įrengtas jaukus miegamasis su didele lova, vonia. Šiame aukšte yra antras san. mazgas, kuriame įrengtas WC ir kriauklė. Taip pat čia yra ir erdvi drabužinė, kurioje tikrai tilps daug drabužių bei daiktų. Drabužinėje yra įvesta elektra, pastatytas veidrodis ir net kosmetinis staliukas.

Pro lofto langus matomas vidinis kiemas, kuriame yra daug erdvės. Loftas šviesus ir šiltas. Autonominis šildymas leidžia planuoti išlaidas žiemos sezono metu. Beje, šalti taupumo sumetimais lofte tikrai nereikės – net ir visiškai užsukus šildymą lofte yra šilta.

Nedideli komunaliniai mokesčiai.
Loftas įrengtas naudojant kokybiškas medžiagas, yra visa reikalinga buitinė įranga – nauja skalbyklė, naujas šaldytuvas.

Taip pat lofte sumontuotas vaizdo projektorius, galima žiūrėti filmus tiesiog ant priešais projektorių esančios sienos dideliu formatu. Projektorių patogu naudoti ne tik miegamajame, bet ir pagrindiniame lofto aukšte.

Tvarkinga ir prižiūrėta namo laiptinė, geri ir itin atsakingai į tvarką žiūrintys kaimynai. Koridoriuje švaru, jauku ir šviesu.

Netoliese – reikalingiausios įstaigos, prekybos centrai IKI, MAXIMA.
Patogus susisiekimas ne tik automobiliu, bet ir miesto transportu. Greitai ir patogiai pasiekiamas aplinkkelis, oro uostas.

Vos vienas kilometras pėsčiomis – ir Jūs jau Vilniaus Senamiestyje!

BUTE BUS GALIMA GYVENTI NUO VASARIO MĖNESIO!!

JEI BUTAS TIKS, BUS IMAMAS VIENKARTINIS TARPININKAVIMO MOKESTIS!!!
NEDIDELIS :-)

*** *** *** ***
Atstovauju parduodamo nekilnojamojo turto savininkams, tačiau pirkėjams visada padedu rasti reikiamą pagalbą banke ar kitose įstaigose, konsultuoju juos viso pirkimo proceso metu.
*** *** *** ***

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai