Naujai suremontuotas vieno kambario butas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Naujai suremontuotas vieno kambario butas

14 800 €
ID: 6741643
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 40

Apie

Savivaldybė
Kėdainių r. sav.
Gyvenvietė
Kėdainių m.
Statybos metai
1980
Aukštų skaičius
5
Aukštas
1
Plotas (kv.m.)
29
Kambarių skaičius
1
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Skelbimo aprašas

Parduodamas pilnai suremontuotas butas. Mažos, bet funkcionalios erdvės visiškai patenkins Jūsų poreikius: įėjus per naujas saugias šarvuotas duris (ne kinietiškas) patenkate į prieškabario zoną kurios dešinėje pusėje siūlome įsirengti rubų spintą, kairėje pusėje - naujos šiuolaikinio dizaino (ne „popierines“) vidaus durys, per kurias įėjus patenkate į vonios kambarį. Butas yra mūriniame name, dėl to šiltesnis saulėtas, šviesus, todėl tikrai šviesas jungsite tik pačiam vakare (o tai jau ir elektros energijos ekonomija), tačiau žinomą ilgesniais žiemos vakarais šviestuvus įsijungti vis dėlto reikės, bet tai irgi ne bėda nes jie jau yra įrengti: koridoriaus, vonios ir virtuvės zonose sumontuoti įleidžiami LED šviestuvai, o kambario ir valgomojo stalo/baro zonoje pakabinami. Galvojant apie poilsį, miegamąją zona galima įsirengti arba už pertvarėlės skiriančios kambarį nuo koridoriaus zonos arba ją orientuoti labiau link kambario vidurio, o už pertvarėlės įrengti rūbų/daiktų spintą arba atvirkščiai.
Rečiau naudojamus daiktus, taip pat uogienes, konservuotus pomidorus, agurkus, bei laisvalaikio įrangą: dviračius, slides, roges ir pan. žinoma nelaikysite bute - tam yra skirtas butui priklausantis rūsys.
Trumpa reziume, butas pilnai naujai suremontuotas: pakeista elektros instaliacija, atnaujintas visas vamzdynas, sumontuota nauja santechniką (vonia, WC, gyvatukas) sumontuoti nauji plastikiniai langai ir šarvuotos durys (ne kienietiškos), naujos šiuolaikinio dizaino vidaus durys (ne popierinės), įrengtos įtempiamos lubos (garantija 10 metų), grindims panaudotas koybiškas (8mm storio) plačių lentų ąžuolo įmitacijos laminatas (su grioveliais, neblizgus). Buto langai orientuoti į žaliają zoną, laiptinėje atliktas remontas, sumontuoti plastikiniai langai, įrengtos naujos pašto dėžutės. Tad lieka tik persivežti daiktus ir įsikurti.
Butas parduodamas tiesiogiai be tarpininkų. Kaina įvertinus atliktus darbus yra sveiko proto ribose todėl sms ar komentarų pasiūlymai: „imčiau už 10 tūkst.“ nebus svarstomi:)
Jeigu ieškote vieno kambario jaukaus buto ir neturite laiko ir noro remontuotis, bei norite sutaupyti laiko ir nervų lastelių diskuotuojant su artimu dėl plytelių ar sienų atspalvio parinkimo, ar ginčijantis su remonto meistru, dėl to kodėl jis jau du mėnesius negali pabaigti klijuoti plytelių, tuomet šis būstas kaip tik Jums.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai