Nauja "SteelSeries Apex Pro TKL" laidinė mechaninė žaidimų klaviatūra (4 vnt.)

Nauja "SteelSeries Apex Pro TKL" laidinė mechaninė žaidimų klaviatūra (4 vnt.)

130 €
ID: 8071772
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12
Nauja "SteelSeries Apex Pro TKL" laidinė mechaninė žaidimų klaviatūra (4 vnt.)
Daugiau
Daugiau nuotraukų (10)

Skelbimo aprašas

Nauja laidinė mechaninė RGB žaidimų klaviatūra "SteelSeries Apex Pro TKL", be dėžutės, galimos minimalios žymės dėl gabenimo dėžėje kartu su kitomis prekėmis, buityje nenaudota, todėl labai geros techninės būklės, būklė matosi nuotraukose.

- - - SteelSeries magnetinė patvari minkšta delno atrama ilgoms žaidimo sesijoms +20 Eur, yra tik 1 vnt. (žr. 9-10 nuotraukas). - - -

APRAŠYMAS:
* Pilnai pritaikoma ir ypač greita klaviatūra su naujaisiais ir moderniausiais OmniPoint 2.0 reguliuojamais hipermagnetiniais jungikliais, momentiniam prisilietimo prie mygtukų užfiksavimui.
* Aukščiausias patikimumo lygis konkurencingam žaidimui metų metus su net iki 100 mln kartų paspaudimų veikiančiais jungikliais.
* Padidintas tvirtumas ir struktūrinis stabilumas dėka aukščiausios kokybės aliuminio (naudojamo aviacijoje) viršutinės klaviatūros dalies.
* Greičiausia ir pažangiausia pasaulyje klaviatūra – 20 kartų greitesnis paleidimas, 11 kartų greitesnis atsakas ir 2 kartus didesnis patvarumas nei tradicinės mechaninės klaviatūros.
* Spartus paleidimas dėka dinaminio klavišų aktyvinimo ir deaktyvinimo, paremto jungiklio nukeliautu atstumu, o ne fiksuotu tašku - panaikinta delsa, atsirandanti dėl fizinio mygtuko judėjimo.
* Absoliutus tikslumas ir neprilygstamas pritaikymas dėka net 40 vieno mygtuko paspaudimo lygių (0.1 - 4.0 mm) - nustatykite "W, A, S, D" mygtukus lengviems ir itin greitiems judesiams bei pilnai nuspaustų mygtukų veikimą, kad išvengti atsitiktinių paleidimų / aktyvacijų.
* Galimybė užprogramuoti 2 skirtingus veiksmus tam pačiam mygtukui, priklausomai nuo paspaudimo lygio, pvz., ėjimą lengvai prilietus mygtuką ir bėgimą pilnai jį nuspaudus - tai aukščiausio lygio žaidimų patirtis ir dinaminis valdymas.
* Kompaktiška forma, Esports pritaikyta TKL klaviatūra su atjungiamu maitinimo laidu bei pilno dydžio klaviatūros funkcionalumu, pritaikoma tiek greičiausiems paspaudimams žaidime bei pažangioms kombinacijoms, susikuriant konkurencinį pranašumą, tiek itin tiksliam spausdinimui - maksimalus komfortas ir našumas.
* SteelSeries Engine programa atrakina unikalias klaviatūros galimybes: kiekvieno mygtuko 2-in1 funkcionalumo ir paspaudimo lygių programavimas bei RGB apšvietimo pritaikymas.
* Integruotas OLED išmanusis ekranas leidžia reguliuoti nustatymus, apšvietimo ryškumą ir efektus, keisti profilius ir matyti atnaujinimus, netgi yra integruotas legendinis gyvatėlės žaidimas!
* Integruotas USB-A lizdas dar patogesniam kitų įrenginių prijungimui.
* Ergonominės reguliuojamo 3 padėčių pakeliamos kojelės optimaliam klaviatūros padėties nustatymui.

Daugiau informacijos galima rasti pateiktoje nuorodoje į oficialų gamintojo puslapį bei video apžvalgoje čia:
https://www.youtube.com/watch?v=9F1ZlinK8Ps

- - -
Prekė iš Vakarų Europos sandėlių, turiu ir daugiau įvairios naujos kompiuterinės, garso bei kt. technikos pardavime, žr. visus mano skelbimus.
- - -
Miestas - Lentvaris, Trakų r. sav.
Siunčiu į LP Express / DPD paštomatą (+3,00 €).

Kontaktai

Vardas
Vytis
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai