Nauja "SteelSeries Aerox 9 Wireless" belaidė įkraunama bluetooth žaidimų pelė

Nauja "SteelSeries Aerox 9 Wireless" belaidė įkraunama bluetooth žaidimų pelė

80 €
ID: 8072756
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8
Nauja "SteelSeries Aerox 9 Wireless" belaidė įkraunama bluetooth žaidimų pelė
Daugiau nuotraukų (6)

Skelbimo aprašas

Nauja belaidė įkraunama bluetooth pelė žaidimams "SteelSeries Aerox 9 Wireless" iš ekspozicijos, be dėžutės, matomos žymės ant padukų, buityje nenaudota, dėl to geros techninės būklės, būklė matosi nuotraukose.

!! Be 2.4G receiver'io (10€ gamintojo puslapyje), bet puikiai veikia per bluetooth arba pajungus laidu. Taip pat sunkiai veikia šoninis "1" mygtukas, bet veikia!, reikia stipriai spausti.

APRAŠYMAS:
* Pirmaujanti rinkoje itin lengva (89g) belaidė ir ypač greita MOBA / MMO pelė užtikrina išskirtinį išpuoselėtą komfortą ir universalumą be riešo ar rankos nuovargio ir su galingu funkcionalumu, garantuojančiu konkurencinį pranašumą.
* Skylėtas / korėtas korpusas sumažina svorį 20g, o pertvarkyta elektronika su net 50% plonesne pagrindine plokšte - kruopštūs inžineriniai sprendimai, išlaikantys tvirtumą ir patvarumą intensyviausioms žaidimų sesijoms, o tik 6g sveriantis prailginto veikimo akumuliatorius yra 14g lengvesnis už kitų belaidžių MOBA / MMO pelių, bet vis vien suteikia daugiau nei 180 val. nepertraukiamo žaidimo laiko su greitu įkrovimu.
* IP54 klasės AquaBarrier™ apsaugos technologija užtikrina atsparumą skysčiams ir apsaugą nuo dulkių ar kitų nešvarumų, t.y. apsauga praktiškai nuo bet kokios aplinkos žalos.
* Ergonomiškas 18 programuojamų mygtukų išdėstymas su 12 optimaliai išdėstytų šoninių mygtukų greitai prieigai prie specialių funkcijų ar makrokomandų.
* Quantum 2.0 Wireless - naujos kartos belaidis ryšys perduoda duomenis greičiau nei bet kada anksčiau su pirmaujančiu rinkoje energijos efektyvumu ir stabilumu: itin greitas 2.4 GHz ryšys be uždelsimo (nepridedama!) ir plačiai suderinamas Bluetooth 5.0, kuris leidžia prisijungti prie daugybės įrenginių be jokio receiver'io.
* Preciziškai tikslus novatoriškas TrueMove Air optinis jutiklis su 18000 CPI, 400 IPS, 40G akseleracija ir realiu „1-to-1 tracking“ bei "tilt tracking" suteikia absoliučią kontrolę, sukurtas kartu su PixArt dominavimui žaidime.
* Iki 80 mln kartų paspaudimų veikiantys naujos kartos Golden Micro IP54 mygtukų jungikliai.
* 3-jų zonų ir 16.8 mln ryškių spalvų PrismSync kito lygio RGB apšvietimas su daugybe efektų (nuo reaktyvaus iki interaktyvaus), kurį galima sinchronizuoti su kitais SteelSeries įrenginiais.
* SteelSeries Engine programa įgaliną visišką konfigūracijos pritaikymą kiekvienam žaidimui atskirai, didelis funkcionalumas, pradedant RGB apšvietimu ir baigiant CPI jutiklio reguliavimu bei apšvietimo efektų suaktyvinimu žaidime ("GameSense-enabled").

Daugiau informacijos galima rasti pateiktoje nuorodoje į oficialų gamintojo puslapį bei trumpoje video apžvalgoje čia:
https://www.youtube.com/watch?v=KpnZv5gslbk

- - -
Prekė iš Vakarų Europos sandėlių, turiu ir daugiau įvairios el. technikos pardavime, žr. visus mano skelbimus.
- - -
Miestas - Lentvaris, Trakų r. sav.
Siunčiu į LP Express / DPD paštomatą (+3,00 €).

Kontaktai

Vardas
Vytis
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai