Nauja "Sony SRS-XB13" belaidė įkraunama bluetooth kolonėlė

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nauja "Sony SRS-XB13" belaidė įkraunama bluetooth kolonėlė

35 €
ID: 8036983
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Skelbimo aprašas

Nauja "Sony SRS-XB13" belaidė įkraunama bluetooth kolonėlė, be dėžutės, komplekte tik USB-C įkrovimo laidas. Ant korpuso matomos minimalios žymės dėl gabenimo bendroje dėžėje kartu su kitomis prekėmis, būklė matosi nuotraukose.

Patvari ir labai kompaktiška kolonėlė, dėka „Extra Bass™“ ir garso difuzijos procesoriaus šis mažas garsiakalbis savyje talpina didelę galią - sodrūs žemi dažniai bei puikus erdvinis garsas. Garso difuzijos procesorius su savo DSP technologija išplečia garsą bet kokioje erdvėje. Belaidžiu būdu galima suporuoti dvi SRS-XB13 kolonėles ir išplėsti stereo garsą dar labiau.

Dėl atsparumo vandeniui ir dulkėms standarto IP67 ši kolonėlė lauke veikia taip pat puikiai kaip ir viduje. Integruotas mikrofonas kolonėle leidžia naudotis kaip laisvų rankų įranga. „Fast Pair“ technologija ir net iki 16 val. grojimo laikas, o kolonėlės svoris tik 253g.

Daugiau informacijos galima rasti pateiktoje nuorodoje į oficialų gamintojo puslapį bei trumpose video apžvalgose čia:
https://www.youtube.com/watch?v=TmqHwiNagW0
https://www.youtube.com/watch?v=PtD8ATdNylQ

- - -
Prekė iš Vakarų Europos sandėlių, turiu ir daugiau įvairios naujos kompiuterinės, garso bei kt. technikos pardavime, žr. visus mano skelbimus.
- - -
Miestas - Lentvaris, Trakų r. sav.
Siunčiu į LP Express / DPD paštomatą (+3,00 €).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai