Nauja gaming kėde su masažo funkcija ergonomiška žaidimų ofiso ergnominė darbo

Nauja gaming kėde su masažo funkcija ergonomiška žaidimų ofiso ergnominė darbo

167 €
ID: 8055459
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 21
Nauja gaming kėde su masažo funkcija ergonomiška žaidimų ofiso ergnominė darbo
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Skelbimo aprašas

Ar Jūs, o galbūt Jūsų artimasis praleidžiate daug laiko prie darbo stalo? Tuomet šis pasiūlymas kaip tik Jums! Nevarginkite nugaros ilgomis valandomis ant nepatogios kėdės, įsigykite šią. Nauja DouxLife gaming kėdė, ergonomiška ir labai patogi, turinti masažo funkcija ir kitų funkcijų nusilenkiantis galas poilsiui, reguliuojami porankiai, gumuoti tylus ratukai. Puiki išvaizda išformuota metaliniu rėmu. Kėdės dėžėje naujos neišpakuotos, klientui norint galime surinkti. Kėdė randasi Kaune, įmanomas siuntimas į kitus miestus, už siuntimą moką pirkėjas.

Specifikacija:
Prekinis ženklas: Douxlife
Medžiaga: aukščiausios kokybės PU medžiaga / didelio tankio stereotipinė medvilnė
Pasvirimas: maks. 175
Reguliuojamas aukštis: 12 cm
Pagalvės: nuimamos galvos atramos ir juosmens pagalvės
Didžiausia apkrova: 150kg

Masažo funkcija:
Dalis: kaklas/nugara/juosmens/šlaunys
Režimas: pulsas / spaudimas / banga / automatinis / normalus
Laikas: 15/30/60 min

Funkcijos:
[MASAŽAS] Puikus žaidimų kėdės ir masažo kėdės derinys. Rankenos valdymas, septyni išmanieji masažo elementai, penki masažo režimai, keturi masažo dalių perjungimai, trys laiko valdikliai ir du intensyvumo valdikliai. Leidžia jums mėgautis formaliausia ir profesionaliausia masažo terapija dirbant ir pramogaujant.

[DAUGIAFUNKCIJOS] Tai žaidimų kėdė su atrama kojoms ir žaidimų kėdė su masažo funkcija. Patogus ir ergonomiškas dizainas, gaminys turi 360 laipsnių pasukimo, reguliuojamo aukščio (10 cm), ištraukiamos pėdos atramos, reguliuojamo galvos atramos, kampo reguliavimo (maks. 175), pasvirimo mechanizmo charakteristikas. yra naudojamas biure arba žaidime ir padvigubina jūsų efektyvumą.

[MEDŽIAGA] Visiškai nauja, atnaujinta EKO medžiaga. Žaidimų kėdės vidus užpildytas didelio tankio formavimo kempine ir nauja pritaikyta PU oda, kuri yra geriau kvėpuojanti ir patogesnė net ir ilgai sėdint be deformacijos.

[SAUGA] Kojos pagamintos iš aukštos kokybės plieno , kuri turi puikią laikomąją galią. Jis gali lengvai išlaikyti suaugusiuosius, sveriančius 150 kg . Du valdymo strypai užtikrina saugią ir stabilią sėdynės pakėlimo funkciją ir atlošo kampo reguliavimo funkciją. Pastorinta atraminė važiuoklė užtikrina kėdės stabilumą, o pastorintas plieninis rėmas – kėdės patikimumą.

Į paketą įeina:
1 x Douxlife žaidimų kėdė
Įrankių rinkinys surinkti kėdę
1 x naudojimo ir surinkimo instrukcija

Mūsų prekes galite rasti ir nusipirkti el parduotuvėje WWW.BOP.LT

Kaunas į kitus miestus galime siųsti.
Klientui pageidaujant išrašome sąskaitą faktūra.

Kontaktai

Vardas
Audrius
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai